kreditkort skuld – stoppa nightmare_

Är du en av de miljoner amerikaner som lever en mardröm på grund av kreditkort skuld? Vill du bokstavligen krypa när post anländer? När telefonen ringer låtsas du att du inte kan höra det? Är kredit företagen trakassera dig hemma, på jobbet och kontakta din familj och vänner? Hemligheten är ute, kan du stoppa denna mardröm och du kan eliminera skulden utan konkurs!

Många av oss vrider och vänder på natten, sömn är bara ett avlägset minne. Stressen av kreditkort skuld tar över våra liv. Även när vi kan göra det minsta månatliga betalningar saldon aldrig tycks minska. Det finns en anledning till detta! De kreditkortsföretag inte vill att oss att veta den verkliga sanningen!

Statistiken säger att den genomsnittliga amerikanska skyldig $ 10.000 i kreditkort skuld just nu, idag. De kredit företagen vill inte att du ska veta att det kommer att ta dig 40 år att betala det med att göra bara det minsta månatliga betalningar. Just 40 år! Det är längre än det tar att betala av ett lån! Men detta är hur kredit företagen bli rik!

Visste du att kredit företagen gjorde en jättestor $ 70 miljarder dollar förra året på den ränta som de debiterar dig, kortinnehavaren? De förväntas göra minst så mycket i år igen. Samtidigt är den genomsnittliga kortinnehavaren kämpar bara för att gå ihop. Verkar rimligt?

Dessa hemligheter kredit företagen har hållit från oss är upprörande! Att veta dessa fakta gör kreditkort verka som den värsta idén i världen för den genomsnittliga arbetande individ. 90% av alla konkurser är ett direkt resultat av kreditkort skuld. Detta måste få ett slut! Konkurs förstör bokstavligen din kredit i många år framöver!