kreditkort skuld behöver inte betyda bankruptcy_

Om du är som den genomsnittliga amerikanska du kämpar under trycket av montering kreditkort räkningar. Det kan vara stressigt och överväldigande att betala varje månad och ser ingen minskning i ditt saldo. Du är verkligen inte ensam! Miljontals kreditkort innehavare söker efter viss lättnad! Konkurs behöver inte vara ditt svar!

Kreditkortsföretag vill inte att du ska veta fakta! De vill att du ska fortsätta ladda och betala minimum varje månad. Det är på detta sätt som de gör 700 miljarder dollar av den ränta du betalar. Samtidigt bär en balans på $ 10.000 på ditt kreditkort kommer att ta dig 40 år att betala av. Du läste rätt, 40 år! Intresset håller bara ackumulera och din månatliga betalning knappt ens berör din sanna balans, bara intresset.

Detta är fakta och du behöver veta dem! Regeringen har klivit in och sätter gränser för hur mycket intresse dessa kreditmarknadsbolag kan debitera oss, men det ändrar inte din aktuella skuld kreditkort. Du måste fortfarande hitta ett sätt att få dina saldon ner! Många människor tar till konkurs eftersom de inte ser någon annan utväg. Det finns bättre sätt!

Du kan bokstavligen klippa ditt kreditkort skuld i hälften! Det är helt lagligt, etiskt och behövs! Du kan spara din kreditvärdighet och lägga mer av dina surt förvärvade pengar tillbaka i egen ficka i stället för foder i fickorna på kredit företagen.

Om du har fått nog och är redo att ta kontroll över din ekonomiska situation finns det människor där ute för att hjälpa dig! De kan visa dig olika sätt att minska din skuld med 50% och få tillbaka på banan till ekonomisk trygghet. Du behöver bara veta var du ska leta!