kreditkort fällor hålla dig i skuld för evigt

Är du som den genomsnittliga amerikanska bära runt $ 10.000 i kreditkort skuld? Visste du att genom att bara din minsta månatliga betalningar kommer det att ta dig 40 år att betala detta belopp off? Om din totala skuld är mer än genomsnittet, kan det ta 50 eller ens 60 år att betala av! Kredit företag vet hur att fånga dig och hålla dig i skuld för evigt!

Varje gång du drar ett av dina kreditkort någon annan blir rik! Kreditbolag gjort $ 70 miljarder dollar förra året på ränta på korthållare. Det stämmer, MILJARDER inte miljoner! Det är skandalöst! De vet att de kommer att fortsätta att göra miljarder även med ekonomin misslyckas eftersom vi använder ett kort för att betala det minsta på ett annat kort och cykeln fortsätter.

Regeringen har äntligen klivit in och har börjat sätta gränser för ränta kredit laddning. Tyvärr dessa gränser inte ändra din aktuella skuld!

Om du faller ännu en månad bakom de hound du som du var någon form av farlig brottsling! De kallar på alla timmar på dagen och natten, även helger! Det kan komma till den punkt att blotta ljudet av en telefon ringer kan skicka dig i en kall svett! Kreditkort skuld är orsaken till 90% av konkurserna sparades i Amerika. Människor kan bara inte ta det längre och inte vet något annat sätt ut!

Pengar är tätt så att du tror att du använder ditt kreditkort kommer att köpa dig mer tid att betala av de saker du behöver. Dock är verkligheten bara en enkel $ 100,00 köp kan ta fem år att betala av! Intresset håller bara ackumulera.

Du behöver inte fortsätta att ha sömnlösa nätter och inställsam när telefonen ringer. Du behöver inte lämna in konkursansökan! Du behöver inte leva så här längre! Du kan göra det hela att sluta! Du kan faktiskt ha 50% eller mer av ditt kreditkort skuld raderas! Det stämmer, elimineras, gått nästan över en natt! Det finns privata företag där ute som vet hur man gör detta lagligt och snabbt! De kan bokstavligen förändra ditt liv just nu!