kredit referens för hypotekslån

Vad händer om jag inte har någon kredit referenser på mitt kreditupplysning eller några konton? Kommer jag att ha en kredit värdering? Kommer jag att kunna få ett bolån?

Du kan få ett bolån även om du har begränsad kredit referenser eller ingen kredit alls på din kredit rapport. Det är inte heller ett krav för att du ska ha en kredit värdering för att få en inteckning.

Även om du har begränsad kredit så lite som en kredit referens en långivare kan fortfarande få en kredit värdering för dig. Om du har liten eller ingen kredit referenser på din kredit rapport, kommer långivaren att arbeta med dig för att utveckla vad som kallas en “icke-traditionell” kredit rapport som kommer att innehålla information om hur du hanterar ekonomiska förpliktelser som hyror, betalningar nytta, och andra objekt som normalt inte visas på en kreditupplysning.

Kommer min långivare berätta min poäng? Beslutet är upp till långivaren och de är inte skyldiga att dela kredit poäng med låntagare. Långivaren kan berätta för dig om en kredit värdering användes som en del av beslutet att godkänna eller neka ditt lån. Om ditt lån avslås, kan långivaren hjälpa dig att förstå vad orsakerna orsakat förnekelse och vad du kan göra för att få på vägen till homeownership.
Hur vet jag om den information som används för att beräkna min kredit värdering är korrekt? Hur får jag en kopia av min kredit rapport?
Din kredit rapport återspeglar den information som rapporteras till kreditbyråer med alla dina fordringsägare. Denna information ändras varje gång något läggs till eller tas bort från din kredit-fil. För in ¬ hållning, kommer betala av ett befintligt konto, öppna flera nya konton, eller överskrider kreditgränsen på ett av dina konton att återspeglas i din kredit rekord.

Ibland kreditupplysningar är felaktig. Det finns också situationer där tiden mellan när du öppnar eller stänger ett konto eller göra en betalning och när denna information uppdateras i din kredit rapport gör det visas din kredit rapport är felaktig. Det bästa sättet att se till att informationen i din kredit filer är korrekta är att regelbundet begära kopior av din kredit rapport. Varje kreditupplysningsföretag håller sina egna register, så du kanske vill begära kopior från alla tre: Trans unionen, Equifax, och Experian.

Kreditbyråer general ¬ ly ut en liten avgift för en kredit rapport, men vissa stater kräver nu att de ger gratis eller rabatterade rapporter. Dessutom, om du har stängts för kredit på grund av information som finns i din kreditupplysning, har du rätt att få en gratis kopia av din rapport inom 60 dagar efter avslaget. Om du tror att din rapport innehåller misstag, meddela den berörda kreditupplysningsföretag som anges i denna broschyr direkt för att säkerställa att fel korrigeras i din fil. De kommer att undersöka objektet och ta bort eventuella felaktiga uppgifter. Om informationen i dina ändringar kredit-fil, kan din långivare vill begära en ny kopia av rapporten och en ny kredit värdering. Kom dock ihåg att göra ändringar i din kredit rapport inte kan ändra din kredit värdering.

Det rekommenderas att du skaffar och granska en kopia av din kredit rapport innan du börjar processen bolån. För att få en kopia av din kredit rapport, kontakta följande kreditbyråer:
Equifax: (800) 685-1111, TransUnion: (800) 916-8800, Experian: (800) 682-7654.

För ytterligare information, kanske du vill besöka Equifax, Trans unionen eller Experian world wide webbplatser:
Equifax: equifax.com,
Trans unionen: tuc.com
Experian: experian.com.

Om det finns fel i min kredit rapport måste jag vänta på att rättas till innan de ansöker om en inteckning?
Nej Om du har granskat din kredit rapport och hittade fel, bör du kontakta kreditupplysningsföretag omedelbart och få den rätta informationen. Du kan fortfarande ansöka om en inteckning medan denna information håller på att rättas. Bara förklara omständigheterna till lånet officer och förklara att kreditupplysningsföretag är rättelse av uppgifter.

Om du redan har ansökt om ett hypotekslån, ditt lån officer fortfarande kan utvärdera din kredit rapport och din låneansökan utan en kredit värdering genom att granska den information som är korrekt i din kreditupplysning. Men långivarna anser konsumenter som etablerar ett mönster av ofta betala sina räkningar för sent för att vara större kreditrisker än de som betalar i tid. Som ett resultat, långivare är ofta ovilliga eller ovilliga att utöka nya eller ytterligare kredit till dessa konsumenter. Credit scoring inte bara speglar denna oro, men den faktiska upplevelsen av långivare.