kostnadsfria seminarier avslöjar hur alla husägare kan betala av sina hem inteckning i så lite som 7 år …

… Med lite att ingen förändring av inkomst eller utgifter vanor! Kommer Little kända inteckning konceptet pionjärer i Australien att amerikanska banker inte vill husägare att veta om att avslöjas i seminarier presenteras av pengar Principal Group
Portland, OR (MP 02/17/06) – Använda flexibla konceptet inteckning konto pionjärer i Australien, har inteckning utbildning och lån företag Pengar Principal Gruppen Utah producerat en patentsökt inteckning programmet bostadslån med titeln “The MPG Mortgage Eliminator.”
Husägare och framtida första gången husköpare kan läsa om The MPG Mortgage Eliminator genom en serie seminarier från Money Principal Group presenterade levande såväl som via webbaserade andtelephone-baserade seminarier. Webbseminarier och teleseminars är tillgängliga för dem som inte har möjlighet att delta i live-seminarier i deras område.
“Vi genomför dessa seminarier och presentationer att avslöja för villaägare den väl bevarad kunskap om hur man ska” vara sin egen bank. ” Villaägare kan “bli sin egen bank” genom att kombinera sina hem inteckning och bankkonto till ett konto och kan se enorma besparingar under hela löptiden för sina lån “, säger Ed Bisquera, representant för pengarna Principal Group. “Det är ett enkelt koncept baserad på inteckning cykling och enkla beprövade kassa principer flöde. Riktigt vad detta åstadkommer, är att minska effekterna av ränta på ränta och returnerar Räntemarginalen bankerna normalt tjänar, tillbaka in i fickorna på villaägare.”
Grunden för programmet är att visa husägare hur man använder sin inteckning som en allt-i-ett bankkonto, vilket kan hjälpa dem att betala av sina hem i så lite som 7 år, med mycket liten förändring av nuvarande hushållens inkomster eller utgifter vanor.
Detta koncept har hjälpt över sextio procent av villaägare i Australien uppnå detta där det ursprungligen uppfunnen av Citibank över 30 år sedan. Den flexibla inteckning konto är nu ett mycket populärt inteckning begrepp i Australien, Nya Zeeland, Storbritannien, Sydafrika och Kanada.
Människor är intresserade av dessa seminarier bör ringa eller besöka hemsidan för att boka en plats, eftersom seminarierna fillup snabbt på grund av dess “popularitet och är begränsad till en liten uppslutning.
En tidsplan för kommande seminarier och en reservation kan begäras genom att ringa ett kostnadsfritt inspelat meddelande hotline på 1-800-862-0784 ext. 12 eller genom att besöka deras hemsida på http://www.PDXLoan.com/12/.