kostnader för ett köp att låta investeringar

Många investerare umgås och ta hänsyn till den initiala kostnaden för en fastighet och hur pengarna kommer att höjas för att finansiera köpet, men helt förbise ytterligare fler kostnader som måste bifogas. De standardkostnaden kan göra ett lönsamt projekt blivit en mardröm!

De merkostnader

De flesta av oss vet exakt kostnaderna för att driva våra egna hem. Det finns så många merkostnaderna köpa låta som helt måste planeras för, i syfte att få ett lyckat resultat ..

Dina hyresgäster kommer att vara ansvarig för räkningar såsom kommunalskatt, klassar vatten och räkningar inklusive el och gas, hyresvärdar normalt inte inkluderar regelbundna kostnader såsom kommunalskatt som en del av hyran. Det kan vara en fördel, hyresgäster som vissheten av att ha några räkningar ingår eftersom det tillåter dem att budgetera exakt, som en hyresvärd du är så säker på att ett råd skatteutgifterna ska ha betalats. Även om det är den bofast hyresgäst som är ansvarig för den kommunalskatt räkningen, samla månatliga återbetalningar från hyresgäster som har flyttat på skulle lämna hyresvärden med en eventuell skuld för att förhindra böter. En relaterad regel gäller med vatten och avgifter avlopp och denna typ av lagförslag ofta ingår som en del av hyran.

En annan faktor, som bör vara tänkt, är försäkringar, detta en extra kostnad till. Som hyresvärd de två viktigaste försäkringar som du bör i åtanke är byggnader försäkring och offentlig ansvarsförsäkring. Om fastigheten har ett strukturellt problem såsom brand eller översvämning alla kommer att täckas genom försäkring och kommer att täcka dig om dina hyresgäster skadas i din egendom och försök att kräva ersättning grundlig dig.

Kostnaderna nedan är bara några som bör beaktas:

– 10 procent av köpeskillingen vid ytterligare engångskostnader kostnader;
-Genom månad, mellan 10 – är 20 procent av inkomsten tas av medel för att förvalta egendom;
-5 Procent per år av intäkter för reparation och underhåll, ytterligare mer
-7 Procent av inkomsten årligen för tomma perioder.

Huvudpunkter

-Bra budgetering garanterar att köpa låta egendom är en pågående framgång;
-Merkostnader bör planeras;
-Försök ge din fastighet till en agent, kommer detta spara massor av krångel.