kostnaden för förbindelsen

Den genomsnittliga kostnaden för att gifta sig står nu på £ 17.500 och ökar med 10% varje år. För de flesta par som söker ekonomiskt bistånd är en normal beståndsdel när man planerar ett bröllop, antingen traditionellt via släktingar eller vänner. Men många väljer att ta ut ett lån utan säkerhet är det enda sättet de kan lyckas finansiera den stora dagen.

De första som du åsamkas så fort du väljer att gifta sig kommer att vara ansvarig för att meddela att du tänker gifta, kommer detta att kosta runt £ 30,00 per person. Men om du tror att det är billigt då vara beredd på kostnaderna att stiga. Baserat på genomsnittliga priserna här är vad du kan förvänta dig att betala för din speciella dag. Bröllop kläder för brud, brudgum, bestman och brudtärnor – SEK 1150, fotograf – SEK 750, video av bröllop och mottagning – SEK 600, blommor till kyrkan och mottagning £ 160, typiska kyrka äktenskap avgifter – SEK 400, vigselringar – SEK 2.000, hyrbil för bröllop och gäster – 300 £ och en tre nivåer kaka – 200 £. Du kan se varför, snart kommer att vara nygifta kan välja ett lån.

Ta ut ett lån utan säkerhet kan vara snabb, relativt lätt och kan nu göras online. Det finns ingen säkerhet inblandad i att ta ut ett lån utan säkerhet och ingen risk för låntagaren eftersom det skulle vara med ett lån om egendom till exempel.

Potentiellt kan du få ett lån utan säkerhet på upp till £ 25,000, beroende på dina omständigheter naturligtvis (långivaren kommer att ta hänsyn till din kredit historia, inkomst och återbetalning förmåga – återbetalning kapacitet bestäms med hjälp av en matematisk formel som kallas skuld till inkomst (DTI) förhållandet – ju lägre DTI, desto större belopp som du kan låna).

När du söker ett lån är det alltid klokt att shoppa runt för att få bästa, och med så många långivare där ute är du säker på att hitta en hel del med rimliga månatliga betalningar, och de pengar du lånar kan gå för att göra den stora dagen mycket speciellt faktiskt.