kort hyrköp och refinansiera

Belgravia Commercial är en pionjär namn i kommersiella och bostadsfastigheter finansiering för sin utveckling, kommersiella inteckningar och bostäder och kommersiella överbryggande finansiering. De har erfarenhet av att förstå alla dina korta behov hyra inteckning och vägleda dig med korta hyresavtal inteckning finansiering också. Denna korta hyresavtal inteckning från Belgravia Commercial beror på vilken typ av kort hyresavtal inteckning och detta är anledningen till innan du går in för korta hyresavtal inteckning finansiering du måste ta expertråd av inteckning specialister som är här för att guida dig med hela processen.

I fallet med korta hyresavtal inteckning finansiering om du får en initial köpeskilling om 350 000 pounds långivaren kommer att överväga ett första förskott på 60 procent under fem år inteckning sikt. I ett sådant fall långivaren kommer att be värderingsman eller besiktningsman att värdera fastigheten som är baserat på nuvarande 20 årigt hyresavtal och basera den på en 15 årigt hyresavtal. Detta gäller generellt för ett leasingavtal som är mindre än 30 år, och det finns liknande kriterier som gäller för leasing av andra specifika tidsperioder också.

En annan viktig punkt som bör beaktas är att i fallet med en kort hyresavtal inteckning långivare är mindre benägna att överväga en fastighet där hemmansägaren är okänd. Varje långivare vill veta vem hemmansägaren är och detta är anledningen till att han är så viktig för korta affärer leasingavtal inteckning. Nästa fråga att långivaren kommer att ställa är platsen för fastigheten och detta i sin tur bestämmer de korta Hyresavtalen bostadsinstituten och villkor för.

Det finns många långivare som kommer endast utlåning på ett kort hyresavtal som beviljas av ett av de stora centrala London egendomar såsom Grosvenor Estate, Cadogan Estate eller Welcome Trust. Det finns också en möjlighet för dig att finansiera ett leasingavtal förlängning innan ditt nuvarande hyresavtalet löper ut. Du måste närma den befintliga pengar långivaren för ett förskott. Det andra alternativet är att du kan närma sig nya pengar långivare som kommer att överväga detta att vara en remortgage. I ett sådant fall långivaren kommer att instruera för en godkänd panel värderingsman att värdera fastigheten som bygger på korta hyresavtal och inteckning erbjudandet kommer att baseras på den framtida långsiktiga hyreskontraktet värdering under förutsättning att dessa medel när de släpps villkoren i det nya tomträttsavtal vunnit laga kraft.

Således, med hjälp av korta hyresavtal inteckning råd från Belgravia Commercial du kan ta råd av experter bostadsinstituten. Dessa experter kommer att guida dig med varje steg och detta är anledningen till att de är pålitliga och åberopas av många kunder idag. De hjälper dig att få maximal avkastning och hjälpa dig med att säkra finansiering som du behöver utan krångel. För alla typer av kort hyresavtal inteckning finansiering du måste ta professionell rådgivning innan du investerar så att du dra nytta av kapitalvinster i det långa loppet.