köpa runt för att få en inteckning

Köpa för alla hushåll är ofta stressande. Du hittar massor av saker att tänka på, hur stor, hur lite, hur gammal, hur ny, hur många sovrum, hur mycket kommer jag har att uppdatera? Hur shut behöver du vara till centrum? Eller väljer ni förorterna? Undersökningarna är oändliga. Med tanke på att shopping för bostäder är oftast en huvudvärk, är här ett antal snabba tips om det bästa sättet att hålla din shopping hypotekslån från att bli en huvudvärk på samma gång.

Innan du går köper runt på banker runt om i regionen för att finaste priset, fundera över vilken typ av hypotekslån du skulle vilja få. Undersöka de olika stilar, liksom Justerbar Pris Inteckningar, Fasta Inteckningar Charge, FHA lån och Bridge. Dessutom, gör ditt sinne upp det antal år du skulle såsom inteckning för att vara för. A 30 12 månader inteckning ger dig den minsta betalningen, men du kan spendera tusentals ytterligare intresse över en 15 eller tjugo år inteckning. 15 år lån kommer ungefär dubbla din betalning, men kommer att se till att du investerar mindre dollar på ränta, och mycket mer runt den huvudansvarige av ens egendom.

Efter att du har gjort en del undersökningar, eller kanske frågat några väl kvalificerade medarbetare eller finanspolitiska rådgivare, måste du samla allt du behöver för att få din inteckning. Skriv ut och gå igenom dina kreditupplysningar från alla tre kreditbyråer: Equifax, Experian och TransUnion. Med dessa tre leverantörer, kan du kontrollera din rapport kredit värdering helt gratis varje senaste 12 månaderna. Med alla tre kommer att förse dig med exakt samma omständigheter långivarna kommer att se, även om det inte kunde vara dålig information om en viss, ytterligare kan ha felaktiga eller sårande uppgifter som kan skada dina odds för att ha ett lån. Också, förvärvar bevis på uppehållstillstånd, bevis på inkomster, och bevis på andra inkomster för att ge långivarna.

Dessutom, tänk på att få din kredit värdering. En kredit värdering är ofta en mängd 300-850 som summerar din rapport kredit värdering upp. 300-620 kan vara en dålig rating, är 620-700 anses ärlig, och 700-850 är utmärkt. Förverkliga din kredit värdering för alla tre kommer att hjälpa till i mäta oavsett om din kan få en inteckning, och vad räntan kan vara för dig. Dallas Mortgage

Nu kan du börja köpa för något lån. Så, till platsen börja? Den mest effektiva platsen att gå 1: din bank. De flesta banker har specialpriser och incitament bara för sina konsumenter. Kommande, försök LendingTree.com, vilket ger dig fyra presenterar gratis. Sedan, ta kontakt med en mäklare för att avgöra vem som har de bästa priserna för vad du kanske letar efter. Betala hänsyn till kostnad, avsluta kostnader, ned-betalningar och transaktionella avgifter. Var säker på att du kan hantera att spendera de pengar du behöver för att komma in i din nya hushåll. Om du letar efter en no-pengar-down upplösning, kan du lust att titta in i en Nej Utgående Kostnad bolån. Denna typ av lån tillåter dig att spendera den sista bekostnad tillsammans med din inteckning varenda månad, istället för allt på efter.

När du har handlat och observerade de mest fördelaktiga priserna för din nya bostad, njut av din stress-free shopping för kunskap!