köpa ner inteckningar

Om du funderar på att få lägre betalningar på en inteckning för ett par år och fortfarande kunna säkra en betydande hypotekslån ett köp ner inteckning kan vara ett bra val för dig. Denna typ av lån finns i tre olika former, en tillfällig köpa ner lån, en komprimerad köpa ner inteckning, och en permanent köpa ner inteckning.

Den tillfälliga köp är nere den mest grundläggande av de tre typerna och det är också den mest använda. Denna typ av lån börjar med en sänkt ränta för någonstans från ett till tre år, varefter den kommer att öka i fasta steg. I grund och botten betyder det att din ränta kommer att börja på något som fyra procent sedan efter ett år det kommer att öka till fem slutligen efter ytterligare ett år kommer det att öka till sex. De flesta långivare kommer att kräva att du gör någon form av betalning när du tar ett lån av detta slag.

Den andra typen av lånet den komprimerade köp är nere mycket lika förutom de höjningar kommer varje halvår snarare än ett år. Den sista typen av permanenta köpa ner inteckning kommer ha denna lägre ränta för livet av lånet, men en större betalning måste göras vid denna typ tas ut för att kompensera storleken på den rabatt du kommer att få på ditt intresse takt.

Dessa betalningar som du gör är i princip betala för någon rabatt du skulle få. Den främsta anledningen till att du skulle ansöka om en av dessa lån är egentligen inte att spara pengar utan att kvalificera sig för en större handpenning.