köpa leder internet inteckning

Om du är ett lån officer eller inteckning mäklare som vill börja köpa leads Internet inteckning, här är tre saker du kommer att vilja överväga.

Nummer ett, prissättning. Du vill se till att du får vad du betalar för. Prissättning avgör också kvaliteten på ledningen du får.

Om du betalar två dollar per bly, finns det ingen tvekan om att du köper återvunnet skräp.

Om de leder du köper är dyrare, än det är säkert att säga att du köper god kvalitet leder. Troligtvis de säljs i realtid, och, eller uteslutande. Men se till att du ta reda på genom att tala med någon i kundtjänst.

Nummer två är där ledarna kommer ifrån?

Om ledningarna köps från utomstående företag, än en gång, är det mer än troligt att de leder är återvunnet skräp. Om du kom över detta scenario, allvarligt överväga att flytta till nästa företag.

Håll dig till de företag som äger och driver sina egna webbplatser lead generation, det är ganska mycket en garanti för att dina leder kommer att vara frisk, i motsats till att gå igenom händerna på otaliga lån officerare innan ditt skrivbord.

Och nummer tre, hur är kundtjänst? Se till att du är nöjd med deras kundtjänst innan du investerar. Kundservice är alltid en direkt indikation på företagets produkt. Om du inte är nöjd med kundservice, än mer än troligt, kommer du inte nöjd med produkten, vilket i detta fall skulle vara ledningarna. Lycka till.