köpa låta inteckningar är nu en bra tid att investera.

Med brittiska huspriserna nu tjugo procent lägre än förra året många människor är på väg bort från köpa låta inteckningar som en form av investering. Men med räntorna på rekordlåga nivåer, nu kanske dags att investera.

Under de senaste tio åren rekordmånga människor i Storbritannien har varit släppa eget kapital från sina hem för att köpa förvaltningsfastigheter men nu bubblan har spruckit många ser denna form av investering som ett bra sätt att förlora pengar. Men med fastighetspriserna nu lägre än förra året finns det några fynd att göra, har många långivare försvunnit från marknaden, men de som är kvar och har tillgång till inteckning medel är att erbjuda erbjudanden som kan göra det värt wile in på marknaden.

Dessa dagar kommer du att behöva minst en tjugofem procent insättning och hyresintäkter af ett hundra tjugo fem procent av den månatliga inteckning betalning. Om du kan slå dessa två siffror då affären ska stapla upp och bli positivt kassaflöde. Med räntor på besparingar på nästan noll, är pengar på banken tjänar några pengar alls. Men ett positivt kassaflöde förvaltningsfastigheter kommer att öka ditt sparande.

De flesta av specialisten köpa till långivarna bara ta remiss verksamhet från auktoriserade inteckning mäklare, så om du funderar på att investera i fastigheter kontakta en rådgivare och de kommer att kunna förse dig med all information.

Om du inte är orolig för fastighetspriserna faller ytterligare och bara vill tjäna pengar på månadsbasis så nu skulle vara en bra tid att komma in på marknaden och påsen låg ränta kassaflöde positivt investeringsklimat.