Köpa inteckning leder, tre saker att tänka på

Det är dags för alla inteckning mäklare och lån officerare att överväga att spendera några av sina surt förvärvade pengar genom att testa vattnet i inteckning leder.

När allt leder är namnet på spelet.

Om tiden är rätt för dig, är det viktigt att göra dig forskning, kom ihåg, du testa vattnet, inte dyka rätt i. Undersök så många ledande företag som du kan innan du bestämmer vilken som är rätt för dig.

Lika viktigt är att ledningen själv, medan du gör din forskning, anser att dessa tre saker om vilken typ av bly du kommer att få.

Vart tog ledningen ifrån?

Tala med en representant från ledningen företaget att avgöra var de leads som genereras från. Bly företag använder olika metoder för att få sina leder. Några av de vanligaste sätten att leda företagen generera leads är via e-post kampanjer, annonser på sökmotorer, rikta potentiella kunder till webbplatser som de äger, och köper leads i bulk från andra företag.

Är ledningen färska eller återanvända?

Vissa ledande företag säljer sina leder i vad de kallar “realtid”, vilket innebär att ledningarna är färska, oftast inte mer än en dag gammal.

En återvunnet bly, är en ledning som ett företag kommer att sälja flera gånger, eller de köper sina leder i bulk till ett billigt pris och sälja dem med vinst.

Inte att säga en är bättre än den andra, orsaken är, skillnaden i pris.

En ny bly kommer utan tvekan att kosta mer än en återvunnet bly. Det beror på vad du letar efter, kvalitet eller kvantitet.

Om ledningen är dåligt, kommer du att få dina pengar tillbaka?

Se till att du är 100% säker på att det ledande företaget du arbetar med har en rättvis politik för återvändande. De flesta ledande företag har mjukvara på plats, eller kontrollera ledningen innan de säljer det för att sålla ut några falska eller falska leads. Men även med dessa hinder på plats, är det inte ovanligt för en att slinka igenom sprickor. Om du tar emot en falsk bly, finns det ingen anledning till varför du inte skulle få pengarna tillbaka.