köpa ett hus med dålig kredit – få godkänt efter en avskärmning

Få godkänt för en inteckning efter en avskärmning är lätt. Hitta rimliga priser på ett bostadslån är svårare med dålig kredit. Men genom att söka långivare, förbättra din kredit, och förhandla dina villkor, kan du köpa en bostad även med en negativ kredit värdering. Dessa tips hjälper dig att hitta den perfekta bostadslån.

söker efter en sub prime långivare

Sub prime långivare som erbjuder finansiering för dem med dåliga krediter, vanligtvis med kredit poäng mindre än 650. Men traditionella långivare erbjuder även sub prime lån. Även om index fastställa låneräntor, kommer varje företag har sin egen formel för att fastställa avgifter och priser.

För att säkerställa att du får den bästa möjliga, är det viktigt att vara en smart shopper. Acceptera inte påståenden utan se reella tal för en potentiell lån. Börja med en inteckning mäklare som ger offerter från flera långivare. Sedan sprida ut sökningen till att omfatta lån uppskattningar från enskilda långivare webbplatser.

Vanligtvis dessa lån citat kan bestämmas utan tillgång till din kredit rapport och skada din poäng. Men det är viktigt att ge realistiska uppgifter om din kredit för att få ett tillförlitligt svar.

förbättra din kredit

Innan du ansöker om ett sub prime lån, se till att din kredit är så bra som det kan vara. Kontrollera din kredit rapport för att vara säker på att den är korrekt. Du kan också inkludera ett brev som förklarar situationen för din avskärmning, vilket kan gunga långivarens yttrande er ansökan.

Tiden kommer också att förbättra din kredit värdering. Credit betyg varierar från A till E, med flera divisioner i mellan. Ett år efter en avskärmning, kan du få i 500-serien med din kredit värdering och sänka dina priser med två poäng eller mer. Två år kan se dig med 600 + kredit värdering och nära primräntor.

förhandla om villkoren för fler alternativ

Hem lånevillkor kan förhandlas för att förbättra din finansiering erbjudande. Om ditt mål är en lägre ränta, kan du erbjuda att betala en punkt eller mer vid stängning. Sänk eller inga avslutande kostnader kan säkras med en högre ränta. Du kan också eliminera avgifter, såsom tidiga betalningsavgifter som skulle hindra dig refinansiering, genom att betala en punkt vid stängning.

Du har flera finansieringsalternativ tillgängliga för dig. Välj den som passar dig bäst.