köpa ett hus efter konkurs

Att köpa ett hus efter en konkurs är fortfarande möjligt, trots vad många människor kommer att säga, och det är möjligt att göra det bra också. Många människor har avvecklat sina skulder och sedan fått en inteckning, och ännu mer än så har haft tidigare kredit problem och sedan köpte ett hem.

Nyckeln till att få en bra inteckning för någon är att rensa upp din kredit till bästa förmåga.

På grund av allvaret i de skador som har hänt under de senaste åren för dig, men du vill ta lite tid innan man letar efter ett bostadslån. De flesta långivare kommer inte prata med dig om att köpa ett hus efter konkurs för två år. Detta är faktiskt en bra sak, men eftersom det handlar om hur lång tid det kommer att ta dig, om inte en stund, för att verkligen förbättra saker.

Ungefär en månad efter saker har slutförts du vill få en kopia av din kredit rapport och kolla upp det över för misstag. Allt som är märkt öppen eller försenade som ingick i konkurs är ett problem, måste du ringa dessa företag omedelbart och fortsätta ringa tills de ändrar saker.

När detta är alla saneras på att du vill gå vidare. En stadig ström av intäkter är naturligtvis den första och viktigaste delen av din ekonomi, så det är högsta prioritet. Då kommer du vill arbeta på att bygga en historia av positiv kredit användning. Det finns två huvudsakliga typer av betalningar som utgör din ekonomiska historia: avbetalning (lån) och revolverande (kreditkort). För att bygga upp en historia du vill bygga en stadig historia med båda dessa.

De flesta finansiella företag som erbjuder dessa möjligheter fungerar inte med dig just nu, men du kan hitta säkrade lån och säkrade kreditkort som kommer att arbeta med dig. Börja med ett säkrat kort på banken, och använda detta mycket lätt, betala det av fullt ut varje månad.

Att bygga upp din kredit behöver inte vara svårt, med en väl genomtänkt plan under de kommande två åren du kan arbeta för att köpa ett hus efter konkurs.