köpa ett hus efter konkurs – att hitta en dålig kredit inteckning

Att köpa ett hus efter en konkurs tar lite forskning för att hitta en dålig kredit inteckning med rimliga priser och villkor. Men det kan göras med hjälp av online långivare. Genom att jämföra finansiering erbjuder, kan du snabbt hitta ett bostadslån med bra villkor.

hitta rätt inteckning

Med en kredit värdering är mindre än 650, måste du ansöka om subprime finansiering med priser något högre än vanliga bostadslån. Surprime finansiering erbjuds av traditionella långivare, samt specialiserade dåliga långivare kredit. För att få mest upplåning makt, väljer en justerbar ränta eller ränta endast inteckning. För att ytterligare minska dina priser, planerar en handpenning på 20% eller mer. Stor kassa eller en låg skuldkvot kommer också att hjälpa dig att kvalificera sig för lägre priser. Men forska långivare är det säkraste sättet att hitta de lägsta priserna. Kom också ihåg att med subprime-lån, behöver du inte betala för privata försäkringar för hypotekslån, även med mindre än 20% eget kapital.

innan du börjar din sökning

Innan du börjar din subprime mortgage sökning, få en kopia av din kredit rapport. Kolla in det för riktigheten i din konkurs, och sedan använda den för att få lån citat. På så sätt långivare inte kommer att ha tillgång till din rapport och ytterligare sänka din kredit värdering med onödiga kredit undersökningar.

säkra inteckning termer för framtiden

När du börjar jämföra inteckning erbjudanden, se till att villkoren är gynnsamma för din framtida finansiella mål. Om du planerar att refinansiera när din kredit värdering förbättras, ser till att det inte finns några avgifter för förtida betalning. Detta är också en fördel om du flyttar innan lånet betalas av. En annan viktig faktor att beakta är avslutande kostnader, särskilt om du planerar en framtida refinan. Att betala extra tusenlappar för en något lägre ränta är inte meningsfullt om man inte håller lånet i sju år eller mer. Även med de lägre räntekostnader, kommer du inte att se en besparing. Så ta en titt på den effektiva räntan för en allmän uppfattning om de totala lånekostnaderna. Men sedan tittar på fördelningen av de avslutande kostnader och ränta för att hitta den finansiering som fungerar bäst för dig och din ekonomiska situation.