köpa ett hus efter avskärmning – Hur att få godkänt

Köpa ett nytt hem efter en nyligen eller tidigare avskärmning är enklare än du kanske tror. Några tidigare husägare är tveksamma till att ansöka om en inteckning. Med tanke på deras historia, många antar att bolåneinstitut omedelbart kommer att förneka sin låneansökan. Tvärtom, många långivare som erbjuder bolån och lån till personer med skadade kredit. Därför få ett nytt hem lån är inom räckhåll.

sätt att snabbt förbättra kredit värdering

Efter en avskärmning, återuppbygga kredit är högsta prioritet. Skaffa ett hypotekslån och upprätthålla konsekventa betalningar kommer att avsevärt förbättra ditt resultat inom ett år. Även om du inte kan förhandla fram en låg ränta omedelbart efter en avskärmning, genom att konsekvent göra i tid betalningar och bevisa din kreditvärdighet, har du möjlighet att refinansiering i ett par år för en låg ränta inteckning.

Om ni vill få en första låg ränta inteckning, göra en insats för att förbättra din kreditvärdighet innan de ansöker om ett bolån. Ansöker om nya krediter konton är ett snabbt sätt att höja din kredit värdering. Om möjligt, få en säker / osäker kreditkort, varuhus kort, etc. För de närmaste 12 månaderna, göra regelbundna utbetalningar i tid. Betala av balansen varje månad visar att du kan hantera kredit ansvarsfullt. När återupprätta kredit, regelbundet kontrollera din kredit värdering och rapport för felaktigheter.

välja rätt långivare

Långivaren valt att finansiera ditt nya bostadslån är viktigt. När du söker efter en inteckning långivare, inte handla många husköpare inte runt. Dessutom anser många inte sekundära pengar källor, såsom inteckning mäklare eller sub prime långivare.

Om du har en tidigare avskärmning eller dålig kredit, kommer du inte att få bra priser med traditionella bolåneinstitut. Dessa långivare föredrar främsta kandidaterna. Om din kredit värdering är låg, är sannolikheten för lånet försumliga high. Således är dåliga krediter sökande betala orimliga avgifter och räntor.

Efter en tidigare avskärmning, kontakta en online inteckning mäklare. Mäklare är ivriga att hjälpa dig att få den bästa lånepaket. Dessutom är processen mycket enkel och snabb. När du har skickat din inkomst, arbetsgivare, och kreditinformation till en inteckning mäklare kommer mäklaren att hitta lämpliga låneprogram, och ge offerter från olika långivare. Efter noggrann undersökning av citat, kan du välja antingen en långivare eller vägra anbuden.