köpa ett hem med några pengar ner

Om du är på marknaden för ett nytt hem, kanske du vill titta på att köpa ett hem med några pengar ner, annars känd som 100% finansiering.

Fördelen med att köpa ett hem med några pengar ner är att du kommer att kunna använda de pengar du normalt skulle använda för en handpenning för andra saker, till exempel stänga kostnader, eller sätta den mot nya möbler.

Ett av kraven för att köpa ett hem med några pengar ner är att ha bra kredit, eller, åtminstone, bredvid utmärkt kredit.

Tänk, när de lånar upp till 100% av värdet av ett hem, kan långivaren ta ut lite mer genom att stöta upp räntan.

Långivaren gör detta eftersom när de godkänner ett lån för 100% jämfört med 95%, de tar på sig mer av en risk. Därför höjer de något hastigheten.

Kom ihåg, låna upp till 100% kan vara mycket praktiskt om du helt enkelt inte har pengar till handpenningen, och vi vet alla, betalar vi för enkelhetens skull.

På grund av den något högre ränta du kan stöta på i denna situation, kanske du vill överväga shoppa runt för bästa pris och produkt för att passa dina behov och budget.

Inteckning industrin är ett mycket konkurrenskraftigt en, och det finns många inteckning företag där ute över hela USA som erbjuder program med möjlighet att köpa ett hem med några pengar ner.

Om du inte är intresserad av att göra shoppingen runt själv, eller helt enkelt bara inte har tid, kanske du vill överväga att anlita en mäklare för att göra det åt dig.

Mäklare har tillgång till hundratals långivare över hela USA, vilket gör det lättare att handla några inteckning företag för dig.

Det skulle verkligen inte skada att låta en av dessa mäklare att bedöma din situation än att låta dem tala med ett fåtal långivare att se vilken typ av affär de kommer tillbaka till dig med. När de väl har gjort detta, kan du basera din fråga på bästa ränta och program de kan få dig att köpa ditt hem med några pengar ner.

Tänk, inteckning mäklare och långivare arbetar på provision, så att hitta en inteckning produkt och få den till bordet är lika viktigt för dem som det är för dig. Lycka till.