köpa ett hem med några pengar ner är lättare än du tror

Även om du har något mindre än perfekt kredit kan du bli ett hem ägare utan pengar på fickan. Den nuvarande fastighetsmarknaden har gjort det enklare än någonsin att äga ditt eget hem utan att sätta några pengar ner, inte ens stänga kostnader!

Nu mer än någonsin säljare är angelägna om att göra vad som krävs för att sälja sina hem i tid, även går till sådana ytterligheter som auktionera ut sina hem till högstbjudande. De flesta långivare kommer att tillåta 3% -6% säljare bidrag mot dig handpenning och avslutande kostnader. Som köpare kan du använda detta till din fördel genom att ha en kunnig fastighetsmäklare parat med rätt lån specialist som kan guida dig genom processen att få ett lån med några pengar ner, och har alla dina avslutande kostnader betalas av säljaren.

Tänk på det här sättet, om personen försöker sälja sina hem har varit tvungen att sänka priset enligt beräknade värdet för att få det sålt det självklart att de skulle vara villiga att betala alla dina avslutande kostnader för att sälja deras hem. Det är en win-win situation för både köpare och säljare. De förlorar inte mer pengar än vad de skulle ha genom att sänka priset på sina hem, och du behöver inte komma ur fickan med dina surt förvärvade pengar som bättre skulle kunna komma till användning någon annanstans.

Det är en mycket enkel process, och jag är specialiserade på att hjälpa människor komma in i hem som annars inte skulle ha råd med det. I genomsnitt kan jag få ditt lån avslutas inom 7 dagar efter häleri din bedömning. Lagarna är utformade för att skydda säljare, inte köpare. Jag har en mycket kompetent och kunnig grupp av fastighetsmäklare som jag arbetar med noggrant för att säkerställa ditt kontrakt är formulerad ordentligt för att maximera fördelarna för dig.

Jag vet att processen för att köpa ett hem är en mycket stressig en, och jag lovar att hålla dig informerad varje steg på vägen. Mitt mål är att göra detta till en trevlig upplevelse. Min verksamhet och framgång avgörs av hur väl jag behandlar dig, och all min verksamhet kommer från kundens remisser.

Din lycka är min prioritet.