köpa ett hem efter konkurs

Om du planerar på att köpa ett hem efter konkurs kommer du vill läsa denna artikel noggrant.

Att köpa ett hem är förmodligen den största köp du någonsin kommer att göra. Att ha en konkurs på din kredit rapport ger en extra utmaning.

Om du har läst min bok Efter Solutions konkurs kredit, då vet att många människor som har haft en konkurs ansöka om krediter och lån på fel sätt.

Misstag i denna arena kan kosta dig $ 10.000 si extra ränta och andra finansiella avgifter. Låt oss titta på ett exempel:

Du hittar äntligen hem du har letat och säljarens begärda priset är rimligt. Så du ansöka om en $ 250.000 trettio års lån för att köpa hem.

Du fyller i ett berg av pappersarbete … Skriv under här, initial här, signera här, etc. Sedan inte långt efter att långivaren ringa dig med stora nyheter – du har blivit godkänd!

Men inte pop inte korken på champagne flaska ännu. Visst, du var godkänd, men till vilket pris?

Du skulle kunna få en $ 250.000 trettio års lån på 8%. Det innebär att under lånets löptid betalar du $ 410,388.12 i ränta.

Tänk om du hade kunnat vidta konkreta åtgärder för att öka din kredit värdering och lån butik – och, som en följd, minskade räntan med 1%. I så fall skulle du sluta betala $ 348,772.12 i ränta.

Den 1% skillnad kommer ut till $ 61,615.87! Om du kunde uppnå detta genom att ta några mycket specifika åtgärder som skulle ha varit extra pengar i fickan!

Vad är poängen med detta exempel? Du kan helt enkelt inte råd att göra fel när det gäller att köpa ett hem.

Låt oss titta på rätt sätt:

Först, om det någonsin var en tid där det är viktigt att du har ökat din kredit värdering innan shopping för ett lån detta är förmodligen kommer att bli det.

Så du vill öka din kredit värdering. Förresten, om du försöker att kvalificera sig för ett lån och tiden är knapp finns det ett sätt att öka din poäng i så lite som 72 timmar!

Nästa, du vill ha inteckning mäklare i ditt team. Om du har haft en konkurs kan de vara ovärderliga. Men du vill inte bara någon inteckning mäklare.

Du måste intervjua några och fråga dem några mycket specifika frågor. Det är verkligen viktigt att du har rätt inteckning mäklare i ditt hörn.

En god inteckning mäklare kommer att ha tillgång till flera långivare och vet vilken som är lämpligt för din situation. De kommer också att kunna gå igenom hela lånet godkännandeprocessen.

Först efter att du har radat upp finansieringen bör du börja leta efter ett hem. Naturligtvis kommer du vill intervjua ett antal fastighetsmäklare.

Men vad händer om du inte kan få godkänt för en konventionell lån? Oroa dig inte! Det finns ett antal strategier du kan använda för att köpa om du inte kan kvalificera sig för en traditionell inteckning.

I själva verket med en av de strategier som det inte spelar någon roll om du har dålig kredit eller även om du är arbetslös … Du kan fortfarande kvalificera sig!

==================================================

Copyright 2005 innovativa lösningar publishing, inc. alla rättigheter reserverade.

disclaimer:

Denna information är avsedd att ge endast en allmän översikt över ämnet häri.

Denna information ges under förutsättning att varken förlaget eller författaren är engagerad i att göra juridik, redovisning eller annan professionell rådgivning. Om rättsliga eller annan sakkunnig hjälp krävs, bör anlita en professionell sökas.

Varken förlaget eller författaren skall vara ansvarig för förlust eller skada, inklusive, men inte begränsat till särskilda, oavsiktliga eller andra skador, orsakade av informationen häri.

==================================================