köpa ett hem efter konkurs – låg kredit värdering hypotekslån

Utmärkt kredit krävs inte att köpa ett hem. Naturligtvis kommer ett högre betyg kvalificera homebuyers för en låg ränta och bättre program lån. Ändå köpa ett hem efter en konkurs är lätt.

Även om bostadslån efter en konkurs ansvarsfrihet kommer med höga priser, är ett hem köp ett bra sätt att snabbt öka en låg kreditvärdighet. Här är några tips på att få en låg kredit lån värdering inteckning.

sub prime hypotekslån program

Det finns många alternativ för husköpare med låg kreditvärdighet. Credit betyg under 680 inte uppfyller kraven för bolån. Därför kommer dessa personer att behöva tala med en sub prime inteckning mäklare eller långivare. Sub prime lån är avsedda att hjälpa dem som inte kan få traditionell inteckning finansiering. Dessa långivare arbetar med alla typer av människor och situationer kredit. Dessutom sub prime långivare har en mängd olika lån alternativ.

som kvalificerar sig för en sub Prim hypotekslån?

Vem som helst med en låg kredit värdering kan få godkänt för en sub prime bolån. Det finns dock vissa begränsningar. Många långivare kommer inte att godkänna ett hypotekslån om låntagarens kredit värdering är lägre än 500. I detta fall, de risker som är för höga. Husköpare som hamnar i denna grupp kan överväga att förbättra sin kredit innan du ansöker om ett bolån.

Att ha ett kapitel 7 konkurs, konton insamling, och dom kommer inte diskvalificera en köpare från att få en sub prime bolån. Naturligtvis, lån av detta slag har högre räntor. Men om homebuyer upprätthåller en god betalning historia, kommer de att ha möjlighet att refinansiering för ett bättre pris i framtiden.

andra lån alternativ som finns efter konkurs

Som nämnts, sub prime bolåneinstitut erbjuder ett utbud av bostadslån för alla behov. Efter en konkurs ansvarsfrihet, husköpare har möjlighet att få ett “nej kreditlån värdering hem.” Eftersom långivare inte erbjuder 100% finansiering på dessa lån, måste köpare vara beredd att betala en 20% handpenning.

Ett annat lån tillgängliga alternativet är noll ner bostadslån. Detta lån erbjuds till köpare med bra och dåliga krediter. Noll ner bostadslån omfattar 100% finansiering, vilket är perfekt för första gången husköpare och köpare med lite kontanter besparingar. För att kvalificera sig för en inga pengar ner bostadslån med dålig kredit, kan din kredit värdering inte understiga 580.