köpa ett hem efter konkurs – akta dig för skumma subprime bolåneinstitut

Om du har en nyligen konkurs och funderar på att köpa ett hem, vara försiktig med oetiska eller underprissättning långivare. Vare sig du letar online eller offline för en inteckning långivare, blir det allt vanligare att subprime långivare utnyttjar dåliga krediter låntagare.

Många långivare kommer att dra nytta av låntagare med senaste konkurser och dåliga krediter eftersom de vet att de låntagare lån alternativ är begränsade. Ibland dessa långivare kommer att ta ut för höga avgifter, omfattande förskottsbetalning påföljder på hemmet eller begär en avgift i förskott för “process” lånet.

Här är några tips om hur man ansöker om ett hypotekslån efter en konkurs:

Akta dig för långivaren begär en avgift i förskott – När som helst du ansöker om ett hypotekslån, är den enda avgift du någonsin skulle behöva betala ansökningsavgiften som täcker kostnaden för långivaren drar din kreditansökan. Vissa utlåning bedrägerier innebär att be om en administrativ avgift på hundratals till tusentals för att behandla lånet.

Jämför lån erbjuder – Om du kan jämföra 3-4 offerter inteckning ansökan då du vet vad som väntar den aktuella räntan för subprime-bolån vara. Om du accepterar det första erbjudandet hypotekslån du har, kan du betala en betydligt högre ränta än vad som är rimligt för din kredit historia.

Få Utgående Kostnader i Writing – Mäklare vet att om en låntagare har dålig kredit, det är mest sannolikt kommer att vara mer bekymrade över att få en rimlig ränta och bara få godkänt än att se till att de får normala avslutande kostnader. Det är där många långivare kommer ding låntagaren med kredit problem. De kommer ibland ut för höga avgifter stängning kostnad. Få listan med avslutande kostnader skriftligen i förväg och sedan göra forskning på nätet för att se till att kostnaderna är rimliga. Om kostnaderna inte, gå tillbaka till långivaren och berätta för dem att kostnaderna är för höga och du kommer inte gå igenom med lån tills de sänks för att vara vad som är normalt. Mäklaren kommer oftast följa, eftersom de inte vill att lånet faller igenom.