köpa din första hem med långsam kredit

Det brukade vara så att om du hade mindre-än-perfekt kredit du hade lite chans att hitta en inteckning långivare är villiga att göra affärer med dig. Men tiderna har förändrats och det är bra eftersom det i dagens hem inteckning och inteckning refinansiera marknaden är det vanligt att hitta lika många sökande med god kredit som det finns sökande med vad som nu kallas “slow” kredit.

Vad är långsam kredit?

Charge offs, samlingar, utmätningar, konkurser och en historia av sena betalningar är de typer av frågor som kan utlösa den “slow kredit” larm. De som inte har någon kredit historia alls – bra eller dåligt – också hamna i denna högre riskkategori.

Massor av livets omständigheter kan orsaka en individ att falla på hårda ekonomiska tider. Skilsmässa, medicinska problem och sjukdomar, död av en primär bröd vinnare, och förlust av arbetstillfällen kan slå någon som helst. Även kommande ålder är ett problem eftersom många unga vuxna inte har haft en chans att bygga upp en betydande kredit historia.

Mortgage långivare inser att tiderna är tuffa för många annars goda människor och det är därför de är villiga att arbeta med sina sökande att hitta hem inteckning och inteckning refinansiera lösningar som fungerar och ännu viktigare, som är prisvärda.

Vad innebär det för dig? Tja, betyder det att även när sådana negativa märken är en del av din kredit historia, kan du fortfarande få ett hem köp eller skuldkonsolidering lån eller refinansiera befintliga lån. Och det är goda nyheter!

Liten eller ingen handpenning?

Om du redan har problem med att gå ihop, du har antagligen inte mycket pengar kvar att spara för en handpenning. Men vet du vad? Även långsam kredit i kombination med en låg belåningsgrad behöver inte stå i vägen för att kvalificera för låga bolåneräntor. Du arbetar hårt och du förtjänar en paus, och du förtjänar ett nytt hem, alltför. Så nu är det dags att hitta en Florida inteckning specialist med dokumenterad erfarenhet inom långsamma kreditmarknaden.

Vet du om du har fel eller försummelser på dina kreditupplysningar som gör att du verkar vara en större kreditrisk än du verkligen är? En erfaren inteckning mäklare kommer att hjälpa dig att göra de förändringar som kommer att leda till de mest gynnsamma resultat när det gäller att räkna om din kredit värdering. När din kredit rapporterar korrekt återspeglar din kredit historia, kan din inteckning mäklare handla sedan din inteckning eller inteckning refinansiera program runt för att hitta de långivare är villiga att erbjuda de mest förmånliga villkor.

Om du har långsam kredit nu, ska du veta att ett sådant betyg inte behöver vara för evigt. I själva verket, ju förr du börjar förbättra din kredit historia, desto bättre. Det finns många saker du kan göra, inklusive att betala alla dina räkningar i tid, varje månad, sänka dina lån saldon och stänga några av dina konton.