köp-till-låt kommersiella inteckningar

försiktighet avgörande för 100% buy-to-let kommersiella inteckningar

Ett ökande antal 100% företagsinteckningar som ges till kommersiella lokaler hyresvärdar, och specialister inom branschen är oroliga för att detta kommer att leda till ett växande antal repossessions.

Många företag lån långivare uteslutande förlita sig på rapporter kreditvärdighet för att garantera 100% kommersiella inteckningar, men dessa rapporter inte nödvändigtvis ger den sanna bilden av den ekonomiska förvaltningen förmåga sökanden.

Ett felaktigt utvärderat kommersiell inteckning fall leder ofta till hyresvärdar Affärsyta använder hela sin hyresintäkter för att täcka inteckning återbetalning. Det är ofta rekommenderas att hyresvärdar behålla 15-20% av fastigheten LTV för nödsituationer.

Inkomsterna beaktas den osäkerhet både om dessa inkomster och om framtida räntor. Huspriserna är också instabilt och osäkert. Företagen är medvetna om graden av volatilitet i alla dessa faktorer. I slutändan även om vi inte vet vad framtiden kommer att se ut – det är i sig osäkert – men de är medvetna om vilken typ och grad av denna osäkerhet, och om hur osäkerhet om inflation, räntor, värderingar hus och framtida inkomster interagerar med varandra.

Inflationen volatiliteten skapar realkapital risk, affärer kommersiella inteckningar låntagare vet inte vad den verkliga kostnaden för amorteringar kommer att vara även om det nominella värdet av betalningarna kan bli känd när en permanent fast ränta inteckning tas. Om inflationen är osäkert, kommer den reala räntan på en fast nominell ränta inteckning vara osäkra liksom. Inflationen blir alltmer rörlig Bank of England sätta upp räntorna som påverkar Variabla kommersiella inteckningar över någonting. Ett genomsnitt 0,25% ökar ställen mellan £ 17 – £ 24 i genomsnitt £ 100,000 Mortgage

Det antas också att långsiktiga fast ränta inteckningar är i genomsnitt dyrare än
kortare sikt – mer rörlig – kommersiella inteckningar. Vad detta innebär är att räntan på längre sikt fast ränta inteckning är, oftast, över genomsnittet av de korta räntorna som ett hushåll kommer att betala på en mer rörlig bostadsränta över sitt liv (antas vara 30-35 år ).

Många experter kallar för vissa kriterier som måste uppfyllas innan en 100% inteckning anses (t.ex. storlek på fastighetsbeståndet, erfarenhet av investerare)