kontantuttag refinansiering, ett par saker att veta

Refinansiering din inteckning är att betala av dina befintliga lån med en annan till en lägre ränta.

En kontant ut refinansiera refinansiering ditt befintliga lån och låna några av ditt kapital i en klumpsumma att använda för andra behov. Såsom hem förbättring, college undervisning, semester med familjen, en ny bil, etc.

Andra skäl människor använder en utbetalning inteckning refinansiera är att använda det egna kapitalet i sina befintliga hem för att investera i fastigheter, eller starta eget företag.

Cash Out refinansierar är väldigt bra verktyg när de används för rätt anledning. Det är inte klokt att göra en utbetalning refinansiera på ditt hem om du kommer att få en högre ränta än vad du redan har på din nuvarande inteckning.

Om du har ett riktigt bra pris på din nuvarande inteckning, skulle det vara klokt att lämna den ensam.

Men om du funderar på att utnyttja det egna kapitalet du har fått i ditt hem utan att röra din nuvarande inteckning, kanske du vill tänka på att få ett hem kapital lån.

Med ett hem kapital lån kan du låna kapital du har fått utan att röra din första inteckning. Den hem kapital lån är också känd som en andra inteckning.

Till exempel, om du har fått $ 50,000.00 värde av eget kapital i ditt befintliga hem, kan du låna vad du behöver för att det egna kapitalet, utan din första inteckning påverkas.

Den kontanta ut refinansiera och hem kapital lån är en mycket liknande produkt och servera nästan samma syfte, bör din situation avgöra rätt val för dig.

Som alltid, vill jag lämna er med denna påminnelse. Gör din hemläxa, utbilda dig, och ta lite tid att shoppa runt för bästa deal.