kontantuttag refinansiering är en hållbar lösning på kontanter oro

När det gäller att höja extra medel från ditt hem, tar ut pengar refinansiering alternativ kan vara väl värt ansträngningen. Orsaken är att det tillåter det egna kapitalet i ett hem för att omvandlas till värdefulla extra medel, samt rensa den ursprungliga hem inteckning i en stor utbetalning.

Förståeligt, kan det finnas en viss tvekan när man överväger utbetalning refinansiering bostadslån, huvudsakligen på grund av den stora summa som är lånad, och det faktum att det är större än saldot på det ursprungliga lånet. Men det finns flera fördelar som kommer med refinansiering genom kontant ut lån, inte minst det faktum att ytterligare medel görs tillgängliga.

vad kontantuttag refinansiering är

Enkelt uttryckt är tanken att rensa ett befintligt lån, som en inteckning, med ett nytt lån säkrade mot befintligt eget kapital i hemmet. Dock är det begärda beloppet är större än inteckning balans, så att det finns pengar att avvara för att spendera på vad annat som kan behövas.

Det är en god idé, men det fungerar bäst när villkoren för utbetalning refinansiering bostadslån är bättre än med det ursprungliga lånet. Detta kan innebära att lånetiden är kortare än originalet, eller räntan är lägre eller månadskostnaden är mindre. Annars är den finansiella statusen för husägaren inte förbättrats alls, väcker frågor om värdet av refinansiering genom kontant lån i första hand.

För att säkerställa utövandet verkligen är värt ansträngningen, det finns ett par punkter som bör hållas i åtanke, och villkor som bör uppfyllas.

Eget kapital ska vara större

En utbetalning refinansiering bostadslån är endast möjligt om det finns tillräckligt med kapital kvar på egenskapen att göra hela investeringen lönar sig. Till exempel, om ett hem är värt USD250, 000, och det återstående saldot på lånet är 100 USD, 000, då det befintliga kapitalet är USD150, 000. Så, om husägaren behöver ytterligare medel säga USD50, 000, sedan refinansiering genom kontant ut lån är en fungerande lösning på problemet med att höja extra pengar.

En refinansiering lån på USD150, 000 tas ut mot den återstående kapital, med USD100, 000 används för att betala av den ursprungliga inteckningen och resterande USD50, 000 tillgängliga att använda som är nödvändigt. Och eftersom den ursprungliga inteckning betalas ut, förblir kreditbetyg för husägaren hög.

lägre ränta

Den främsta frågan med utbetalning refinansiering är att den nya räntan borde vara lägre än den ursprungliga skulden. Detta är på grund av återbetalningen summan och det faktum att en betydande ökning endast kommer att lägga ytterligare ekonomiska trycket på låntagaren.

Om vi ??återigen titta på exemplet ovan, är ett hem ägare att göra en månatlig återbetalning av USD2, 000 på hans USD250, 000 hypotekslån, så det är meningslöst att göra återbetalningar av USD2, 500 om utbetalning refinansiering bostadslån bara för att betala av de resterande inteckning. Istället bör refinansiering genom utbetalning lån innebär en lägre ränta som kommer att se återbetalningar på USD150, 000 lån i samma storleksordning.

Detta är särskilt viktigt när summan redan rensat från kapitalbeloppet är låg, och summan av kontantuttag refinansiering lån är högre än det ursprungliga lånet.