kontanta bidrag för första gången hem köpare

När var sista gången någon trovärdig erbjöd dig tusentals dollar i gratis pengar? För de flesta av oss, som bara inte händer varje dag, eller någonsin alls, för den delen.

Men om du funderar på att köpa din första hem, det finns mycket trovärdiga källor som verkligen vill ge dig tusentals dollar i gratis pengar.

Dessa källor är statliga och federala myndigheter, och tusentals dollar i gratis pengar tillgängliga kommer till dig i form av ett kontantbidrag för att hjälpa dig att köpa din första bostad.

Det är ingen hemlighet att spara för en handpenning och avslutande kostnader är det största hindret att första gången hem köpare måste erövra. För miljontals amerikaner, är detta hinder en som är nästan omöjligt över att komma. Efter betala månadshyra, verktyg, mat, försäkringar, bil betalningar, (liksom det höga priset på bensin), kläder, telefon räkningar, dagvård för barnen, och många fler återkommande månatliga räkningar, det finns praktiskt taget inga pengar kvar till avsatts för att spara till en handpenning för ett framtida första hem.

De federala liksom statliga myndigheter erkänner denna situation och har skapat särskilda program för själva syftet med att ge bort pengar för att hjälpa människor i nöd köpa sin första bostad.

En förnuftig person skulle anta att så fort pengarna finns på respektive myndighet, det är helt ges bort inom några timmar, om inte, dagar. Det verkar helt logiskt att den dag pengarna blir tillgängliga hundratals människor skulle rada upp precis som fans gör samma dag som U2 konsert biljetterna släpps.

En förnuftig person skulle vara fel.

Varje år gör de flesta av statliga myndigheter inte helt uttömma sin finansiering. För räkenskapsåret 2006 hade endast två stater önskemål utöver deras budget och sprang ut pengar i sina program. För första gången hem köpare, är detta mycket goda nyheter. Det innebär att det för närvarande pengar tillgängliga för att hjälpa dig att köpa din första bostad.

Den främsta anledningen till att finansieringen inte är uttömt varje år är att programmen inte är allmänt annonseras. Det finns 3 sätt du kan lära dig om dessa program: du kan köpa information, kan du kontakta din statens representant, eller så kan du gå till en webbplats som innehåller all den information gratis.

Oavsett vilken metod du väljer, står du att vinna tusentals dollar i fritt kontant stöd till inköp av ditt första hem. Välj en metod och vidta åtgärder. Idag kan vara en av de sällsynta dagar som en trovärdig källa erbjuder dig tusentals dollar i gratis pengar.