kontant spara inteckning tips och inteckning knastrande hemliga vapen banker inte vill att du ska veta

Att köpa ett hus är en bra långsiktig investering. Om du aldrig har haft en inteckning betalning innebär det helt enkelt att du måste vara mer försiktig när det gäller hantering av din ekonomi. Det första steget innan man beger sig in i en inteckning om du inte redan är i ett är att tänka på din ekonomiska situation. Sedan väljer att köpa ett hem där inteckning och ner betalningar enligt din ekonomiska situation så att du kan njuta av livet och ha ett tak över huvudet samtidigt. Om du har ingen aning om vad din månatliga budget har råd så ska du ta några råd från en ekonomisk expert först.

Oavsett din situation här finns flera sätt att minska din månatliga inteckning betalningar:

• Eftersom räntorna håller på att ändra bör du hålla koll på förändringar och överväga refinansiering vid rätt tidpunkt. Detta skulle minska dina utgifter. Gör beräkningarna att veta dina besparingar efter att ha betalat kostnaderna och andra utgifter.

• Ta reda på vilken bank erbjuder de lägsta priserna husägare försäkring. Du kanske kan antingen minska din försäkring eller skattebetalningar.

• Kontrollera dina beräkningar ordentligt och regelbundet för att se till att alla justeringar görs på rätt sätt, även om det är en bank någon gång de gör misstag.

• Välj en inteckning som erbjuder flexibilitet. Du vill ha en inteckning som tillåter dig att betala på ett enkelt sätt enligt dina inkomster.

• Överväg varannan vecka betalningar eller accelererade aktierelaterade planer. Detta kommer att ge dig en extra utbetalning varje år och börjar att minska din inteckning snabbt redan från början.

• Försök kortfristiga lån eller rörlig ränta.

• Konsolidera alla dina lån till ett enda med lägre utbetalningar. Gör en tabell och analysera alla dina lån, utbildning, bil, hem och banklån till exempel. Studera dina utgifter. Försök att rådfråga en inteckning specialist, fråga honom om konsolideringar och hur mycket det kan minska din månatliga betalningar.

Och sist men inte minst, den inteckning knastrande hemliga vapen:

• Ändra ett kortsiktigt lån till en långsiktig inteckning – gå för en 30 inteckning. Detta gör att du kan betala lägre månatliga betalningar som kommer att sänka den ränta du betalar. Nu, kolla med din bank för att de regler och förordningar men nästa steg är att betala långt mer varje betalning än den minsta betalningen. Varje gång du gör detta kommer du att smällde ner pengar på principen om din inteckning. Detta är den stora inteckning tidigt utbetalning hemlighet och det har varit känt i många fall för att äta en inteckning verkligen lätt in under 10 år.

En inteckning eller bostadslån är en långsiktig skuld, men det behöver inte vara en börda. Du rekommenderas att betala bort det så fort som möjligt, men ordna dina budgetar taktfullt genom att hålla ett öga på försäkring, utbetalningar lån och deras räntor. Njut av ditt nya hem, förhoppningsvis med några av dessa tips kommer det att bli din tidigare än bankerna önskar. Om det är betalt för det är ditt, om det är ett lån eller amorteringar är det fortfarande deras i min mening.