konsumtionen av strategiska defaulters bolån och slåss villaägare

Färska siffror uppger att villaägare som är i ett strategiskt standard och därför inte betala sina hem inteckning hjälp ekonomi mer än de kämpande husägare. Det kan vara positivt uppdatering för butiken djurhållare men inteckning företag kommer inte att vara lika nöjda med resultatet.

Uppenbarligen kan människor stressade med sina bolån inte vara bekväm att spendera pengar som de är ganska oroliga med sina månatliga betalningar bostadslån. Tvärtom, husägare som är strategiskt försumliga sin inteckning verkar njuta lång inteckning och hyra gratis perioder som bolåneinstitut inte kan utestänga dessa egenskaper tillräckligt snabb. Dessa konsumenter verkar gilla sin frihet från avbetalning genom att gå ut och spendera mer pengar på affärer och restauranger.

Det kan vara förståeligt att dessa konsumenter har i slutet gjorde sitt sinne om deras hem och i viss mån lättad bara för det faktum att komma till en slutsats. De kunde övertygas om att de har slösat pengar på att vattnet inteckning och ignorera själva. Som ett resultat de kan försvara springa för butikerna att spendera de extra pengar som de verkar vara att sätta i fickan för tillfället.

Uppenbarligen ekonomin inte bör förlita sig på folket för en lång tid framöver. Många amerikaner skulle inte riktigt trycka på utgifterna tills de tar ner sina skulder till en rimlig nivå. Ganska många människor är på gränsen till avskärmning skrämma det verkar. Senaste undersökningarna tyder på att mer än hälften av amerikanerna är ganska oroliga för att de kan förlora sina hem i någon gång i en nära framtid. Detta är ett verkligt problem för alla inblandade inklusive butiken djurhållare.

Nuvarande låga bolån refinansiera priser verkar göra lite i vägen för att sänka skulden och bekymmer, trots refinansiera applikationer är ganska hög. Vissa konsumenter kanske fortfarande att hålla utkik efter en makalös låg ränta.