konsolidera alla dina skulder till en låg betalning

I det nuvarande ekonomiska klimatet, med kreditkort och personliga lån räntorna fortfarande relativt höga och bolån fortfarande på en mycket rimlig takt, kan det göra ofta klokt att rulla din utestående skuld och lån till en lägre månadsbetalning. Denna strategi kan du dra nytta av de lägre priserna och lägga mer pengar tillbaka i fickan varje månad. Många inteckning mäklare och banker erbjuder nu denna möjlighet, och många kommer att subventionera någon straffklausuler som du kan ha med din befintliga långivare. Din nuvarande långivare kan även avstå från dessa avgifter om du låser tillbaka in med dem under en längre tid.

Det finns ett par alternativ om du är intresserad av att sänka dig inteckning betalning när refinansiering. Det första valet är att hitta en låg boränta, antingen justerbar eller fast. Justerbar ränta inteckningar kommer att ge dig den lägsta betalning, åtminstone i början av ditt bostadslån, men fasta priser kommer att ge dig den trygghet som de inte kommer att stiga i framtiden.

Det andra alternativet är att förlänga ditt lån sikt, särskilt när det gäller din andra inteckning, som vanligtvis är fem till tio år. När du konsolidera dina lån till ett trettio års lån, du sträcka ut din betalningsplan för huvudmannen, så att du har mindre betalningar under en längre tidsperiod. Kombinera båda inteckningar kommer att kvalificera dig för lägre priser än om du skulle refinansiera sig, och du kommer att se ytterligare besparingar på ansökningsavgifter och kostnader stängning.

När du bestämmer vilken typ av lån som du vill, måste du leta efter en bra långivare att spara ännu mer pengar. Långivare varierar i fråga om avslutande kostnader och räntor, så det är bäst att göra dina läxor och jämföra för att hitta den bästa långivaren för dig.

När man arbetar med en långivare, be om en personlig lån offert baserad på allmän information, och sedan med mer exakta siffror, kan du göra ett informerat val om vem som har den bästa finansieringen för dig. Att göra valet att refinansiera dina bolån, lån och kreditkort räkningar kommer att resultera i en låg månatlig betalning som kommer att spara dig tusentals i räntekostnader.