konkurs inteckning information till villaägare

Konkurs advokater bedömer att en i varje 53 amerikanska hushåll ansökte om konkurs 2005. De flesta av dessa människor inte förlora gården i Vegas eller dricka bort sina livsbesparingar. Chansen är deras ekonomiska problem härrörde från en av tre källor: arbetslöshet, skilsmässa, eller oväntade och dyra medicinska akutfall.

De flesta husägare som ansöka om konkurs inte förlorar sina hem. Konkurslagstiftningen är utformade för att tillfredsställa borgenärer och skydda gäldenärer. Att sätta en familj ute på gatan hjälper ingen.

Ted Janger av den amerikanska konkurslagen Institute betonar att, “Det är viktigt att ha kompetenta råd råda dig, både om val bland kapitlen och om hur man bäst ser till att konkursen verkar för att lösa dina ekonomiska problem, snarare än bara som en paus. ”

upprättandet kredit efter konkurs

För människor som hamnat i trubbel med kredit, kan tanken på att använda det igen vara skrämmande. Det är ett moment 22. För att anses som en bra kandidat för en ny inteckning eller billån, konsumenterna måste bygga upp sina krediter. Om de inte gör det, när en blivande långivare tittar på sin kredit rapport, är allt de ser konkurs. Det kommer inte att bli ett nytt banrekord för hantering av kredit ansvarsfullt eller av förbättrade finansiella ledarförmåga.

Det verkar inte logiskt, men efter människor har framgångsrikt ansökt om konkurs, kommer de att få en flod av nya krediter erbjudanden. Om de accepterar några väl utvalda och betala mer än den minsta betalningen varje månad, kommer detta att visas som positiva data i sin kredit rapport.

En form av nya krediter skulle vara en första inteckning refinansiera eller ett nytt topplån. Antingen transaktion skulle bero på mängden kapital i hemmet och vara föremål för några riktlinjer som fastställts av konkursdomstolen.

Om du vill veta mer om konkurs inteckningar, eller för att få en kostnadsfri offert, besök E-lends.com. Även efter konkurs, bör du ändå kunna få en konkurrenskraftig inteckning.