kompensera dina räntekostnader genom att spara på försäkring

Även experter bedömer att antalet husägare inför avskärmning att öka under de närmaste två åren, får en bättre förståelse av försäkring hjälper till att hålla dig från att bli en statistik.

Överraskande, husägare försäkringar är en gemensam proposition många låntagare misslyckas med att spara på, utan att acceptera försäkring som bara en kostnad för att äga ett hem. Såvitt många nya hem låntagare har varit oroliga, är deras husägare försäkringar paketerat i sin inteckning betalning. Husägare försäkring priser, dock kan variera med hundratals dollar från företag till företag, och därför bör husägare handla för försäkring på samma sätt som de skulle handla för någon annan produkt.

leta efter multi-politik

försäkring

De flesta försäkringsbolag som säljer försäkringar än husägare försäkring kommer att erbjuda konsumenter rabatter för att köpa mer än en produkt från dem. Till exempel, om din auto försäkringsbolag säljer även husägare försäkring, kan du få en rabatt på upp till 15 procent genom att köpa båda.

bara köpa täckning du behöver

Husägare försäkring gränsvärden bör ses över varje år för att omvärdera några större inköp och tillägg. Å andra sidan, många av de ägodelar som husägare försäkra skriva avsevärt under ett år. Uppdatera ditt hem inventering och omvärdera politiska gränser för möjliga besparingar.

höja din självrisk

Öka din självrisk med bara några hundra dollar kan göra en betydande skillnad för din premie. De flesta självrisker börjar på $ 250; därför, om du höjer din till $ 1000, kan du spara nästan 25 procent på din premie.

leta efter rabatter som gäller dig

Det finns en myriad av husägare rabatter som går oigenkännligt av många konsumenter. Till exempel kan du ha möjlighet att få en lägre premie om ditt hem har säkerhetsfunktioner såsom död-bult lås, rökdetektorer, larmsystem, fönsterluckor storm eller flamsäkra takmaterial.