kommunicera med din långivare när de utestänga på ditt hem

Jag hade en tuff tid att göra vissa att jag förstod vad min långivare väntade under min avskärmning processen. Det var bara ett par gånger där jag verkligen förstod vad de begärde av mig. Resten av tiden, trodde jag att jag förstod vad de ville men bestämt sent att jag var felaktig.

Två viktiga frågor som du måste vara säker på att du är helt klar över är vad som måste vara uppfyllda för dina ekonomiska svårigheter dokument och eventuella överenskommelser träning. Om uppgifterna fylls i felaktigt eller om du är tveksam om villkoren för din förståelse med dem, kan kostnaden mycket enkelt vara ditt hus. Jag förstår att du inte vill förlora ditt hem på grund av ett förbiseende så var positivt att du förstår fakta om dessa. Att inte vara tydlig på en del av din dokumentation när din inteckning företag utestänga på ditt hem kan vara hemskt.

Det område som kan vara ett problem i din ekonomiska svårigheter pappersarbete vara säker på att du gav dem alla de saker som de behövs. Medan jag var på väg genom avskärmning, förlorade en av mina låneinstitut alltid dokumentation på en repetitiv basis. De gjorde detta med min ekonomiska svårigheter pappersarbete samt. Jag var tvungen att faxa dem samma pappersarbete två gånger. Du kanske måste göra samma sak. Det beror på din inteckning företag och om hur välorganiserade de är. Gör positivt att du förstår exakt vad det är de behöver på din ekonomiska pappersarbete och vad stödjande pappersarbete som de behöver. Ställ frågor om du inte får eller är inte klart på något. Också göra vissa att kalla dem för att säkerställa att de fått all nödvändig dokumentation.

Din träning arrangemang med dem kommer också att vara ett annat viktigt område. Se till att du förstår exakt vad det är som du säger ja till. Återigen, ställa frågor om du inte förstår någonting. Det fanns några handlingar som min bank krävs för mig att skriva att jag inte förstod så jag ringde och frågade dem vad exakt det var för. Något som jag önskar att jag hade avslutat och att jag föreslår att du gör är att be din inteckning företaget namnet på varje del av dokumentation som de kommer att skicka dig och vad exakt det innebär. Gör detta innan pappersarbetet är faktiskt skickas till dig så att du helt förstår vad det är som du hanterar.

I allmänhet, kan kommunikationen med din bank medan de utestänga på ditt hem vara en svårighet. Det är därför jag rekommenderar att du använder ekot tekniken när du talar med dem. Det är ganska lätt. När du tror att du vet vad företrädaren försöker artikulera och vad det är som de behöver från dig, eka tillbaka till dem, med egna ord, vad det är som du tror att de anger. Detta hjälper utesluter missförstånd och sparar bekymmer i längden. Kanske lust att ens prova detta i dina personliga relationer.