kommersiellt lån modifiering

Gatorna är under attack med “För Lease” tecken, är arbetslösheten den högsta det har varit i decennier, och vakansgraden ökar. Så en effekt av dessa faktorer, är många för ägarna vinst egendom halka på sin avbetalning. För att förhindra en mammut kommersiell inteckning härdsmälta, behöver Förenta staterna bankerna att börja utfärda mer kommersiella lån ändringar.

Kommersiella lån modifiering är helt enkelt processen att omstrukturera villkoren för ett kommersiellt lån. Det är ett problem att omförhandla lån så att det är mer gynnsamt för låntagaren. Till exempel kan man förhandla till sänka räntan med sina långivare, förlänga lånetiden, skjuta avbetalning, eller ens minska den huvudsakliga balans.

Om en kommersiell fastighet inte genererar de nödvändiga inkomster för att betala lånet och rörelsekostnader, kan en kommersiell långivare anser kanske en tillfällig eller permanent nedsättning ränta. Sänka räntan kommer i sin tur att släppa betalningen att tillåta kommersiell fastighet innehavaren att förstärka kassaflödet av byggnaden. En räntesänkning är idealisk för fastighetsägare som deklarerar över vad som är vanliga vakanser. Sänka räntan borde låta låntagaren att serva skulden medan de vakanta enheter är fyllda. På flera miljoner dollar lån, tappa intresset ännu bara 1% kan uppgå till besparingar på tusentals dollar för varje månad.

En mer allmän form av kommersiellt lån modifiering är att utöka lånetiden. Förlänga mandatperioden eller löptiden för ett lån kan hjälpa kommersiella fastighetsägare hålla sig borta från ballong betalningar och minska sina månatliga inteckning betalning. Många kommersiella lån innehåller korta löptider, ibland så lite som 1 eller 2 år. Så snart lånet förfaller på samma sätt som bara 1 eller 2 år, är låntagaren skyldig att göra en stor ballong betalning för att betala av den huvudsakliga balans helt. För det mesta långivare kommer att överväga ett lån förlängning, men ibland till en kostnad. De kan eventuellt ta ut en punkt, eller 1% av lånebeloppet, eller expandera termin vid en förhöjd ränta. Kommersiella fastighetsägare med lån närmar sig förfall år kan möjligen vilja komma i kontakt med ett kommersiellt lån modifiering advokat för att förhindra denna typ av diskriminering av långivaren.

Förutom att sänka räntan eller förlänga besittningsrätt, kan en kommersiell inteckning långivare anser kanske försenade betalningar är en form av lån modifiering. Varje så ofta kallas en betalning moratorium, kan långivare kan kanske en låntagare inte tvinga till en inteckning betalning på uppdrag av 3 till 6 månader. Under denna period, är låntagaren kunna bygga upp likvida tillgångar och hyr ut lediga enheter.

Före den ekonomiska nedåtgående spiralen, kan fastighetsägare refinansiera sina kommersiella lån i syfte att sänka räntorna och hålla sig borta från ballong betalningar. Vid denna tid, är med nedgången i fastighetsvärdena, och den minskning av vinsten av kommersiella fastigheter, även låntagare med bra kredit med sina låneansökningar förnekas. Enligt Deutsche Bank, kommer den sista delen av 2012 över $ 153.000.000.000 i kommersiella lån förfaller, och förmodligen $ 100 miljarder den gruppen inte kommer att kunna refinansiera.

Vad kommer att ske efter det? Kommersiella långivare måste överväga lån ändringar för att stanna kvar i verksamheten. Tills nyligen, skulle många kommersiella långivare föredrar att utestänga på en byggnad i stället än ändra lånet. Dock kommer dagens politiska och ekonomiska klimatet ökar kommersiella lån ändringar, och vi kan mycket väl snart ha regeringen bailout program avsedda för kommersiella långivare. Kommersiella lån ändring kommer inte bara hjälpa till att stabilisera ekonomin, kommer det rädda också den försämrade kommersiella fastighetsmarknaden. USA behöver kommersiellt lån modifiering. Det finns ingen bättre tid än just nu att ansöka om ett kommersiellt lån modifiering.