kommersiella refinansiering – viktiga faktorer att tänka på

Beslutet att refinansiera ett kommersiellt lån är en viktig fråga. I denna artikel tar vi en titt på de viktigaste faktorerna att tänka på när du funderar på kommersiella refinansiering.

Varför ska du vara uppmärksam på refinansiering standarder? Tja, är refinansiering oändligt vanligare i världen av kommersiell finansiering än vad det är med personliga lån. Det är ganska ovanligt för ett lån som ska betalas helt genom sin mandatperiod. Istället är lånen refinansieras ständigt att rulla över ballong betalningar som vanligtvis är inbyggda i själva lånet. Den gemensamma analysen används i en kommersiell refinansiera transaktion är den diskonterade kassaflöden. Detta är i huvudsak en jämförelse av nuvarande lån med det föreslagna lånet på ett nettovärde basis.

Kassaflödet är uppenbarligen den viktigaste faktorn tittat på. Specifikt, vad är effekten på kassaflödet av den föreslagna refinansiera? Ironiskt nog, är du i samförstånd med de synpunkter som långivaren om detta. När allt, vill du inte billigare villkor än vad du hade på det ursprungliga lånet? En metod som ofta används är att förlänga amortering på refinansiera att sänka utbetalningarna, en metod både långivare och kunder är nöjda med.

Utgående kostnader är en annan faktor att ta hänsyn till när refinansiering. Jag behöver inte tala om för dig att de kan lägga upp snabbt på ett kommersiellt lån. Den goda nyheten är de flesta av de kostnader och avgifter kan rullas in i refinansieras lånet, men man kan räkna med att betala för bedömning och eventuella miljörapporter. Ändå är det en betydande up front kontanter besparingar.

Återbetalningstiden är en annan beräkning du absolut måste ta en titt på. Hur så? Återbetalningstiden är den tid det tar att återställa din kostnad refinansiera efter avslutad transaktion. Det finns ingen bestämd tid per se, men beräkningen hjälper kunder att förstå klart om de får en positiv affär eller inte. Om det kommer att ta 10 år för att täcka kostnaderna för en refinansiering, kan det verka inte som en så stor.

Det finns naturligtvis många andra faktorer som går in i någon affärstransaktion. Det viktiga är att förstå refinansiering är mycket vanlig i kommersiell finansiering och hur man ska gå smidigt att få igenom din transaktion.