kommersiella inteckningar

En kommersiell inteckning liknar ett normalt hus inteckning, förutom att det tas ut av ett företag och som används för ett företag. Verksamheten kan vara ett Ltd bolag, PLC eller en enskild näringsidkare. Köp låta också ingår i kommersiella inteckningar som gör små hörn butiker och salonger.
Den största skillnaden av kommersiella inteckningar till hus bolån är LTV. (Lån till värde) Detta är det lånade beloppet till värdet på huset. I ett normalt fall är typiskt omkring 95%, men vissa hypoteksinstitut gå upp till 100%. Kommersiella företag lånar inte så mycket som det. Så du normalt skulle behöva hitta en större insättning. Kommersiella inteckning företag lånar normalt runt 75% märket sträcker sig till 85% i vissa fall.

Kommersiella inteckningar tas ut för massor av anledningar. Du kan vilja att starta ett företag i en verkstad, lager eller en kvartersbutik. Du skulle kunna ta över en offentlig slang eller ens ett hotell. Alla skulle kräva en kommersiell inteckning. Köp låta också faller under denna kategori. Det är om du vill köpa ett hus att hyra ut till någon.

Många inteckning företag har satt och liknande typ av kriterier. Det är du behöver konton, en bra insättning och en ren tillbaka marken. Om du inte passar in i detta, skulle du normalt inte få inteckning. Men om du shoppa runt kan du få en del företag som inte är så som i sina kriterier. Det är de kommer att titta på varje enskilt fall på sina egna meriter. Vissa kommer att acceptera tidigare efterskott, CCJ s etc. Vissa kommer även att ta lånet över 30 år. Ger dig en lägre återbetalning. Hjälp när du precis har börjat upp i ett företag, eller kontanter är tight. De kan även re-inteckning din kommersiella fastigheter feeing upp eget kapital för dig och släppa några värdefulla pengar tillbaka till ditt företag.

Howard burton