kommersiella inteckningar förklarade

Om du funderar på att köpa en kommersiell fastighet antingen att använda som ett företagsprojekt eller sälja den som en investering då du kommer att behöva en kommersiell inteckning. Precis som det finns många olika typer av egendom till förfogande för alla typer av affärsprojekt det finns olika typer av kommersiella inteckning.

Den typ av kommersiella inteckning du får beror på den typ av verksamhet som du har för avsikt att ställa upp, till exempel advokater, läkare, veterinärer och så skulle mer än sannolikt att kunna få en 100% kommersiell inteckning för sin verksamhet. Detta beror på att dessa är i allmänhet klassas som professionella företag medan andra är i allmänhet ses som icke professionella.

En 100% inteckning kommer att använda fastigheten som du avser att köpa istället för att be dig att betala en deposition. Men när man går till en 100% kommersiell inteckning kan det finnas andra inkluderade avgifter som du måste betala för och dessa inkluderar värdering avgifter och advokatarvoden, men i de flesta fall dessa avgifter kan läggas på inteckning ger naturligtvis finns räcker säkerhet i fastigheten du tänker köpa.

Men i de flesta fall långivaren kommer att erbjuda en inteckning på mellan 70% och 80% av det totala värdet av den egendom som du har för avsikt att köpa. Detta innebär att du måste hitta resten av pengarna själv, naturligtvis detta kan lämna dig med en större summa pengar för att hitta mot fastigheten och detta bör beaktas när man går för inteckning.

Sätt att du kan få dessa pengar är att be om ett företag övertrassering, frigöra kapital, med 50% av det totala värdet av din pensionsfond för kostnaderna eller lämna över en del av verksamheten i utbyte mot finansiering.

Beroende på dina kunskaper om finansiella frågor kan det vara i ditt bästa intresse att tala med en finansiell rådgivare innan de bestämmer sig själv till ett kommersiellt lån.

Söka på nätet för information och leverantörer som erbjuder kommersiella lån är det bästa sättet att gå när vi letar efter ett lån av denna typ. Inte bara kan du få rätt information, men du kan också fylla i ett webbformulär som kommer att ge dig en offert för lånet. Detta gör att du kan jämföra och leta efter det bästa möjliga på kommersiella lån.