kommersiella inteckning val – företag lån avslag

Företagare kommer sannolikt att vara bedrövad när ett företag låneansökan avslås och kommer att vara osäker på varför det skedde och hur man kan undvika ett liknande problem igen. För var och en av de fem främsta anledningarna till att en kommersiell långivare skulle kunna minska en kommersiella fastigheter lån, är en praktisk lösning föreslås för att omvandla den avvisade kommersiella inteckning i godkända företag finansiering.

Det finns två skäl (skattedeklarationer och affärsplaner) som potentiellt påverka alla företagare. De flesta kommersiella lån officerare kommer att börja den kommersiella processen inteckning översyn genom att fråga något i stil med “Kan du visa mig din affärsplan?” och “Vi kommer att behöva se tre eller fyra år av skattedeklarationer.”

Kommersiella projekt är ofta alltför unika för traditionella affärsbanker. I dessa situationer (även om en kommersiell låntagaren har gynnsamma skattedeklarationer och en adekvat affärsplanen), är det inte ovanligt för företagets ägare att försämras för en kommersiell hypotekslån från en traditionell kommersiell långivare.

De skäl som nedan representerar gemensamt problem hittades. Det är troligt att flera av de skäl som kommer att vara relevanta för de flesta scenarier företag lån.

kommersiella inteckning avslag: (1) specialföretag egenskaper

Anledning nummer ett för avslag företag lån: Långivaren inte göra kommersiella hypotekslån för vilken typ av företag finansiering eller ställer särskilda förbund som gör kommersiella fastigheter lån svårt för företagets ägare. I ett typiskt exempel, är färre affärsbanker erbjuder företag finansiering för bar och egenskaper restaurang.

Likaså är bilverkstäder företag ofta ges onödiga (och dyra) kraven på miljörapportering. Det finns många “särskilda ändamål” egenskaper såsom begravningsbyråer, campingplatser och kyrkor som de flesta traditionella banker inte kommer att inkludera i sin verksamhet låneportföljen.

Strategi Number One för att omvandla den godkända företag lån till en godkänd kommersiell hypotekslån: För de flesta företagare, det finns rimliga kommersiella lån alternativ bortom traditionella kommersiella långivare.

Det finns resultatinriktade affärer långivare som lätt kommer att ge kommersiella fastigheter finansiering för speciella ändamål kommersiella fastigheter. Den bästa kommersiella hypotekslån kan endast vara tillgänglig från en icke-traditionella verksamhet långivare när traditionella långivare inte kommer att erbjuda önskad företag lån.

kommersiella inteckning avslag: (2) skattedeklarationer

Anledning nummer två för kommersiella inteckning avslag: Lån försäkringsgivare hitta något på en skattedeklaration som diskvalificerar en låntagare enligt bankens utlåning riktlinjer. Detta “något” kommer ofta att vara otillräckliga nettoinkomst, men när företag lån försäkringsgivare tittar på skattedeklarationer, det finns många andra möjligheter som ger ett liknande resultat.

Strategi nummer två för att omvandla den godkända företag lån till en godkänd kommersiell hypotekslån: Kommersiella lån låntagare kommer aldrig att ha denna anledning att oroa sig för om de använder “angiven inkomst” företag finansiering. Mycket få traditionella kommersiella långivare använder angiven inkomst strategi (ingen skattedeklarationer, ingen IRS Form 4506, ingen inkomst kontroll) för en kommersiell inteckning.

Business låntagare bör leta efter långivare använder Angivna lån inkomst verksamhet. Detta synsätt är emellertid inte att fungera för alla kommersiella lån på grund av en rådande maximala lånet på 3 MUSD för typiska redovisade intäkter kommersiella inteckning situationer.

kommersiella inteckning avslag: (3) Cash Out begränsningar

Anledning nummer tre för avslag företag lån: När företag refinansierar sina kommersiella fastigheter lån och vill få en stor mängd kontanter ut, är det vanligt att en traditionell kommersiell långivare att begränsa vad medlen används till och att begränsa mängden kontanter för så lite som $ 100.000. Även om banken kommer att ge kommersiella lån, om de inte kommer att erbjuda mängden kontanter begärs av låntagaren, motsvarar detta ett lån ogillande.

Strategi nummer tre för omvandling av godkända företag lån till en godkänd kommersiell hypotekslån: Som beskrivits ovan finns det andra företag utlåning alternativ som bör övervägas. Verksamheten låntagarens mål är att använda en kommersiell långivare som gör att större mängder av pengar från ett företag refinansiering utan begränsningar på vad de kan göra med pengarna.

kommersiella inteckning avslag: (4) säkerheter som krävs

Anledning nummer fyra för avslag företag lån: Banken kommer inte att godkänna ett kommersiellt inteckningslån utan säkerheter, vanligtvis som en panträtt i kommersiella låntagarens personliga bostad eller andra personliga tillgångar.

Strategi Number Four för att omvandla den minskade kommersiella inteckning i en godkänd kommersiella fastigheter lån: Kommersiella låntagare bör söka långivare som inte “korsar collateralize” tillgångar som ett villkor för att erhålla ett företag lån. Detta kommer att ge större flexibilitet för kommersiella låntagare och undvika onödiga (och oklokt) kopplingar mellan personliga tillgångar och tillgångar affärer.

kommersiella inteckning avslag: (5) affärsplan krav

Anledning nummer fem för kommersiella inteckning avslag: En banks lån officer eller lån garant är inte övertygad om att den affärsplan som den kommersiella låntagaren stödjer den begärda företag lån.

Strategi nummer fem för att omvandla den avvisade kommersiella fastigheter lån i ett godkänt företag lån: Business låntagare bör uppleva färre förseningar och vinst från att hantera en kommersiell långivare som inte har ett krav affärsplan grund av flera viktiga fördelar:

(A) Minska kommersiella inteckning kostnader med flera tusen dollar. En typisk affärsplan (beredd att normala bankkontakter specifikationer) kostar $ 5.000 till $ 10.000.

(B) Förkorta verksamheten perioden finansiering stängning. Affärsplan preparatet är sannolikt att ta 1-2 månader eller mer.

(C) Om långivaren inte kräver en affärsplan, det är ett mindre objekt som står mellan den kommersiella låntagare och deras godkända kommersiella lån.

copyright 2005-2007 AEX kommersiell finansiering Group, LLC. alla rättigheter reserverade.