kommersiella inteckning hemligheter

Oavsett om du köper ett företag, samla in pengar för att betala av skulder, letar efter en billigare ränta eller utöka din verksamhet, är en kommersiell inteckning vad du kan överväga. Skulle vilja veta några kommersiella inteckning hemligheter.

Men förstår vi verkligen vad kommersiella inteckningar är och vart ska vi gå när funderar på att ta ut ett företag lån. Den kommersiella bolånemarknaden varierar från de fyra stora prime långivare som kräver full redovisning och balansräkningar, till nisch långivare som inte kräver någon redovisning överhuvudtaget. Självklart, desto bättre räkenskaperna och nettovinst, den billigare skattesatserna debiteras.

Som med inhemska bolån bör kommersiella inteckningar låntagare tar stor omsorg om räntan betalas på inteckning, men liksom det alla extra avgifter som tas ut. I grund och botten, desto större lånebeloppet desto mer räntekänsliga lånebeloppet blir.

Den aritmetiska beräkningen nedan illustrerar detta snyggt: –
Ett kommersiellt lån ordnas för £ 500,000 med ett intresse bara lån på 7% skulle kosta £ 35.000 per år eller £ 2,916.67 per månad. En liten minskning på 0,5% vilket gör en lön på 6,5% skulle minska de årliga betala ränta genom en massiv £ 2500 pa.

Som företagare, tenderar vi att gå med mössan i hand för att banker och hypoteksinstitut när man överväger ett företag lån eller kommersiella inteckning men realistiskt det borde vara tvärtom och de bör kämpa för vår verksamhet genom att erbjuda dig den bästa kommersiella lån till det lägsta möjliga ränta. Det är allt gott och väl skulle man kunna säga, men hur gör vi detta?

En underutnyttjad professionella här är den kommersiella inteckning mäklare. En hela marknaden kommersiell inteckning mäklare kan hantera alla high street långivare men de kan använda sin erfarenhet och expertis för att införa de mest lämpliga långivare för nischade områden för att passa kundens behov. Inte bara det, men de kan förhandla direkt med långivare för din räkning och kommer tillbaka med de billigaste lånen för att passa den enskilde eftersom de vet alla kommersiella inteckning hemligheter.

När du har den kommersiella inteckning mäklare ombord och dina behov förändras de kan flytta befintliga bolån runt enligt dina förutsättningar, i syfte att minska räntorna och kanske förkorta inteckning sikt som följd.

* Är du ute efter en utveckling lån?
* En förbättring lån?
* Köp din egen egendom?
* Köp låta kontor?
* En omvandling lån?
* Att köpa fastighet i en auktion?
* Renovering lån?
* Vill du ha en kommersiell inteckning?
* En kommersiell remortgage?

De områden i behov av en affärsman är oändliga och en bra kommersiell inteckning mäklare här skulle betala för hans tjänster tio gånger, eftersom de vet alla kommersiella inteckning hemligheter.

självcertifiering kommersiella inteckningar:
Begreppet self-certifiering infördes över tio år sedan för att hjälpa egenföretagare själv att certifiera sina inkomster. Idag är detta samma koncept finns i den kommersiella sektorn för enmansföretagare, handelsbolag och ett aktiebolag.

Hela av mäklare på marknaden inteckning vet att individer bör behandlas utifrån egna meriter och vet också att det inte är en perfekt värld. Det kommer att finnas svåra tider, med förlust och som en följd ett företag kan medföra negativa kredit problem. Oavsett dessa problem ett företag har att överleva, blomstra och expandera efter bästa förmåga och med detta i åtanke som de har utvecklat starka band med långivare som kommer att ta alla dessa tidigare problem beaktas och låna upp till 85% – 95% av fastighetens värde, utan behov av konton eller ett revisorer brev.

Self-certifiering har gränser: de flesta långivare kommer bara tillåter dig att bevisa din inkomst på detta sätt om du vill låna upp till 75% lån till värde, så du kommer att behöva lägga ner en stor insättning. Dock kan vissa långivare tillåta egenföretagare att låna upp till 85% – 95% på en självcertifieringsbasis och kommersiell inteckning mäklare är där för att hjälpa till med att hitta den billigaste och mest flexibla kommersiella hypotekslån.