kommersiella inteckning affär mördare

Vad håller dina erbjudanden från stängning och hur man undviker dem.

Ibland verkar det som den svåraste delen av affären inte är att hitta det men avsluta det! Investerare ser noga efter erbjudanden, sätta ihop dem och sedan det otänkbara händer – den faller isär. Varför händer detta? Det finns fyra primära saker som är terminal för erbjudanden. Se till att de inte gäller för dig!

Tid är den vanligaste dödsorsaken av erbjudanden är tid, det vill säga oförmågan för en investerare och deras team att få en affär stängd. Förseningar med att få till nära försvaga beslutsamheten hos alla parter och göra affären mer svag. Till exempel, när man inte kan få Tilläggen exekveras snabbt misstankar stiger snabbt och ofta ge vika för att avbryta transaktionen. För att säkerställa att din affär är på rätt spår och se till att du inleder pappersarbete med högsta prioritet. Kommunicera ofta med ditt team för att säkerställa att data flyter utan dröjsmål. Använd en checklista med “drop dead datum” för att se din affär stänger på eller före den förhandlade datum.

Vilseledande ditt lag. Ett annat snabbt sätt att spåra ur en affär är att inte ge fullständig information till ditt lag och som innehåller din advokat, din fastighetsmäklare och din inteckning mäklare. Alltför ofta, låntagare försöker dölja eller begrava skadlig information om deras anställning, tillgångar, poäng kredit eller retentionsrätt, och att informationen – när den kommer ut – förseningar transaktionen och “tid dödar erbjudanden”. Är mycket up front med ditt team kommer att spela till din fördel eftersom att veta denna information kan hjälpa din inteckning mäklare, till exempel, för att hitta en bättre lån program baserat på din situation. Alltid vara uppriktig med eventuella hinder du ser – det är de skäl du har ett lag-för att hjälpa dig att lösa dessa problem.

Bad analys. Bra erbjudanden är så svårt att hitta som ofta nog investerarna är så glada att få dem gjort att de hoppar över många delar av due diligence. Som ett resultat, missar de kritiska punkter som kommer att hindra stängning eller döda den direkt. Inte utför en noggrann analys av fastighetens historiska ekonomi kommer att orsaka fel som kommer att ändra det projicerade inkomster nummer för en fastighet och därmed ändra dess planerade värde. När presenteras med en långivare, kommer de att ifrågasätta värderingen och låntagarens trovärdighet fläckas. Ta dig tid och se till att din due diligence är noggrann och korrekt.

Över / Under Värdering händer alltför ofta. En köpare vill fastigheten värderas lika högt som de kan så att de kan utnyttja så mycket som den kan med sina långivare och öka avskrivningsbara grunden. Omvänt, lowball de egenskapen att få en bättre affär. Problemet ligger hos marknadsvärde och perception. När en fastighet inte kommer att bedöma det orsakar förseningar och väcker frågor. Försök inte fudge värderingen av en fastighet. Det fungerar aldrig.

Tänk på att för att göra en vinst på en affär, antingen genom kassaflödet eller uppskattning (eller båda), har investeraren att säkra affären först! När en investerare går snabbt, erbjudanden ärligt, och arbetar flitigt de behandlar kommer att gå igenom processen smidigt och blir gjort. Genvägar leder till dåliga affärer.

copyright (c) 2007 vec finanskoncern