kommersiella hypotekslån

Kommersiella hypotekslån är särskilt anpassade för inköp egendom som kan användas för kommersiellt bruk, expansionen för nuvarande lokaler, och eventuella bostäder och kommersiella investeringar samt för fastighetsutveckling.

Skillnad mellan bolån och kommersiella lån

Om du funderar på att köpa en fastighet av fyra enheter eller mindre, anses det som ett bostadslån. Men en fastighet med fem enheter eller mer betraktas som ett kommersiellt lån. Kommersiella hypotekslån kan erhållas vid olika rörlig ränta jämfört med bostadslån.

kommersiella bolåneräntor

Räntan på kommersiella lån är mycket högre jämfört med bostadslån. Det är ganska uppenbart eftersom kommersiella lån anses riskfyllda av många långivare än banker, som förmågan att möta återbetalningar är beroende av utvecklingen av verksamheten. Därför räntan debiteras efter långivaren har genomfört en grundlig bedömning av ditt företag förslag. Om ditt företag har en god ställning och har visat stabilitet under åren då du inte bör ha mycket problem att säkra en kommersiell hypotekslån. Du kan få en kommersiell inteckning lån för en vanlig period av 25 år med inhemsk egendom. Det kan också vara så kort som en tio års återbetalningstid.

Om du funderar på att köpa ett företag fastighet eller utöka din nuvarande verksamhet kan du ta hjälp av en mäklare som jag Lån Resurs, kan vi hjälpa dig att uppfylla alla dina behov och ger dig ett kommersiellt inteckningslån som passar dig bäst.

I Lån Resurs använder bara de bästa långivarna från hela världen för att hjälpa dig med dina lån problem. Vi har redan kvalificerade dessa företag och fastställa stränga normer som de måste utbilda dig på ditt lån och inte dölja några kostnader som du kommer att ådra. Om du funderar på att refinansiera ditt hem, få ett nytt hem lån eller bara använda ditt kapital för att konsolidera din skuld då jag Lån Resurs kan hjälpa dig att hitta rätt långivare.
Om du är orolig att din kredit är dåligt vänligen fyll i vårt online-formulär och vi kommer att ha en specialitet långivare kontakta dig och förklara hur du kan få det lån som passar dig bäst.