kommersiella hypotekslån – kvalificerar jag mig

Kommersiella hypotekslån är inte tillgängliga för personer, utan snarare till företag, vilket inkluderar partnerskap, införlivade företag, aktiebolag, etc. Verksamheten måste vara finansiellt solida och processen för att kontrollera verksamheten inkomsten kan vara mer komplicerat än att kontrollera kreditvärdigheten hos en specifik individ. Det är därför som traditionella kommersiella inteckningar kan ta sex till nio månader att teckna.

Kommersiella lån upphandlas för en rad olika skäl: för att köpa lokalerna för en befintlig verksamhet, att göra förbättringar eller förstora befintliga lokaler, för att göra bostäder och kommersiella investeringar eller för att utveckla den befintliga fastigheten på andra sätt. Ett exempel skulle vara att köpa redan byggda lokaler, såsom kontor, butiker, restauranger och pubar. Dessutom kan de också användas för att köpa företagets tillgångar såsom växt-utrustning och specialmaskiner.

Räntorna för kommersiella inteckningar är i allmänhet högre än för bolån men lägre än räntorna på osäkra affärer lån. En fast ränta lån är den vanligaste kommersiella inteckning. Det liknar den fast ränta hem hypotekslån på att räntan förblir konstant under hela terminen. Dock är termen för de flesta kommersiella hypotekslån mellan 3 och 10 år, men de kan förlängas så länge som 25 år.

Den kommersiella hypotekslån belopp och ränta som du kan få är en direkt korrelation med kreditvärdigheten bedöms av långivaren när det gäller din förmåga att återbetala lånet. Om du har en utmärkt verksamhet rekord med en kontrollerbar resultaträkning affärer uttalande då du kommer att ha lite problem med att få en kommersiell inteckning i en attraktiv ränta.

Kommersiella lån ges inte utan omfattande kontroll för ditt företag stabilitet och lönsamhet. Långivaren vill oftast att se dina tre sista åren av reviderade bokslut med en resultaträkning resultaträkning, balansräkning och en likviditetsbudget. Gynnsamt företagsklimat information är avgörande för långivaren och till dig eftersom, som tidigare nämnts, om du standard på lånet långivaren kan återta din egendom och sälja den för att återbetala utestående inteckning balans.

Det bästa stället att hitta kommersiella hypotekslån är på Internet. Det finns enorma mängder av kommersiella långivare tävlar om ditt företag och de alla annonsera på Internet. Det är möjligt att jämföra många lån citat sida vid sida och avgöra vilken som är bäst för din ekonomiska situation.