kommersiella fastigheter inteckningar – vilka låntagare bör göra

Kommersiella fastigheter inteckningar i allmänhet används av företag för att förvärva företagets tillgångar, expansion, business fastigheter refinansiera etc. Denna typ av lån garanteras genom säkerhet i form av kommersiella fastigheter, som kommer att användas av långivaren att återkräva hela beloppet lånet utestående i händelse av fallissemang hos låntagaren.
Det finns huvudsakligen tre källor till kommersiella fastigheter inteckningar – banker, tredje part långivare och kommersiella mäklare inteckning.

Bankerna är oftast den första anhalten för alla typer av lån och kommersiella lån egendom är inget undantag, men låntagare med dålig kredit post eller som är nya i branschen kan hitta få godkännande från bankerna ganska svåra. Tredje part långivare tjänar oftast sådana låntagare. De kan ge inteckningar snabbare och med mindre dokumentation. Tredje part långivare ut en betydligt högre ränta än bankerna.
Kommersiella inteckning mäklare ger inte bolån direkt. Istället undersöker de många banker och långivare för att hjälpa dig hitta rätt inteckning passar din verksamhet och på det mest konkurrenskraftiga priset.
Även kommersiella fastighetslån är en mycket vanlig verksamhet, kraven för att kvalificera sig för ett sådant lån är ganska stränga. Men om alla krav är uppfyllda och ansökan finns kreditvärdiga, tar det normalt omkring 60 dagar att betala ut lånet. Nedan följer en diskussion om de åtgärder som allmänt krävs av låntagarna.

Åtgärder som ska vidtas av låntagarna

Fastighetsförmedling jakt: Detta är först och främst kravet, måste låntagaren att ha slutfört en byggnad eller mark innan för kommersiella fastigheter inteckning. Även om låntagaren har köp låta kommersiella inteckning i åtanke, måste de ha hyresgäster för att övertyga långivaren om återbetalning kapacitet av fastigheten.

Hitta en långivare: Nästa steg är att hitta en långivare. Detta är ett av de viktigaste stegen som rätt långivare kommer inte bara att godkänna ansökan snabbt, men kommer också att hjälpa låntagarna förbereda för ansökningsprocessen. Här mäklare kan spela en mycket viktig roll eftersom de nätverk till ett antal långivare och kommer att hjälpa räkna ut de bästa kommersiella bolåneräntor och villkor inom en kortare tidsperiod.

Fyll i en låneansökan: Här själva processen för låneansökan startar. Det verkar vara en ganska enkel uppgift men man bör vara mycket försiktig när du fyller i olika uppgifter som några falska eller ogrundade (med giltiga handlingar) information eller krav kan allvarligt skada de framgångsfaktorer framtidsutsikter. Kom ihåg, långivare är experter på att granska ansökningarna och det är mycket svårt att dölja de verkliga omständigheterna från dem. Snarare ge dem den verkliga bilden och förklara orsakerna ärligt.

Tillhandahålla dokumentation: Detta är den heliga Graal för långivarna och med goda skäl, alla påståenden är bara påståenden utan riktiga dokument för att stödja dem, med uppbackning dokument dessa påståenden blir fakta. Så långivare be om detaljerade finansiella rapporter från de senaste tre åren, inklusive affärs-och personliga rekord. Dessa skulle omfatta operativa uttalanden, kontoutdrag, skattedeklarationer och företagens ekonomi. Bered dessa dokument noggrant eftersom de kan göra eller bryta kommersiell tillämpning egendom lån. Ta professionell hjälp för att förbereda dem.

Anlita en advokat: En fastighetsaffär är full av juridiska formaliteter, så anlita en kompetent advokat samtidigt köper en kommersiell fastighet inteckning. De är experter på att presentera och tolka juridiska dokument. De kommer att hjälpa till att slutföra de bästa villkoren.