kommersiella bolåneräntor – få det bästa kommersiella inteckning deal_

En kommersiell inteckning är ett lån med fastigheter som säkerhet för att säkra återbetalningen. Detta liknar ett bostadslån, förutom säkerheten är en kommersiell byggnad eller annan verksamhet fastigheter, inte bostadsfastigheter. Dessutom är dessa typer av inteckningar vanligtvis fattas av företagen i stället för enskilda låntagare. Låntagaren kan vara ett partnerskap, bildat företag, eller aktiebolag. Därför kan bedöma kreditvärdighet av verksamheten vara mer komplicerat än vad som är fallet med bolån.

Kommersiella inteckningar och fastigheter typer lån är tillgängliga för olika typer av de inteckningar. Det finns många typer av kommersiella inteckningar tillgängliga för ditt företag. Du kan välja från en mängd olika alternativ.

Kommersiella inteckningar kan användas för följande:

• Köpcentra, industribyggnader, kontorsbyggnader
• Golfbanor, charter, hotell, parkeringshus, biltvättar
• Konstruktion lån, mark leasing, sekunder, wraparounds etc.

Några av de kommersiella inteckningar är icke-utnyttjandet. Detta innebär att i händelse av standard i återbetalning, kan borgenären endast gripa säkerheter, men har inga ytterligare krav mot låntagaren för eventuella kvarvarande brister. Ta ut en kommersiell inteckning är ett sätt att maximera ditt företag finansiering. Objekt kan vara en betydande kostnad för många företag. Därför är det viktigt att hantera denna investering klokt. Du kan få den bästa räntan på kommersiella inteckningar.

Fastigheten ställda kan vara allt från ett hem, vilket kan återtas om du inte hålla upp amorteringar på ditt lån eller andra skulder med säkerhet i det. Alla lån är föremål för status. Din tillåtelse kommer att eftersträvas för att utföra kreditupplysning på dig och ditt företag. Om du inte har råd att betala ett visst belopp, är det rekommenderat att du inte låna beloppet.

Dessa typer av lån är tillgängliga för företag som vill köpa egendom, oavsett om det är att expandera, köpa en byggnad ansluten till verksamheten eller helt enkelt för att investera. Dessa lån är också tillgängliga med förmånliga priser jämfört med andra typer av lån. Olika långivare har olika kriterier, baserat på ett antal faktorer från personliga kredit historia om huruvida företaget i sig är stabil och i resultat. Du kan få de bästa kommersiella bolåneräntor från olika långivare. Det är inte svårt att använda en kommersiell hypotekslån. Långivarna kan också ge vägledning om lämpliga typer av kommersiella hypotekslån.