kommersiell inteckning och företag lån problem långivare

En av de mest allvarliga scenarierna företagens finansiering är en långivare som orsakar svårigheter för deras kommersiella låntagare på en regelbunden basis. Det är just denna typ av kommersiella långivare som informerade kommersiella låntagare bör vara beredda att undvika såvida realistiska alternativa kommersiella inteckning företag lån alternativ är helt opraktiskt.

Som ett direkt resultat av mina kommersiella lån upplevelser rådgivning företagare i över 25 år och regelbundna samtal med andra professionella företag finansiering, gör jag faktiskt tror att det finns ett antal kommersiella långivare som bör undvikas. Denna slutsats bygger på ett återkommande mönster av utlåning missbruk av några affärer långivare.

Detta företag lån strategi artikel kommer att beskriva vikten av att undvika “problem kommersiella långivare”. Artikeln kommer inte namnge specifika långivare att undvika, men viktiga exempel kommer att ges för att illustrera varför försiktiga kommersiella låntagare bör vara beredda att undvika ett stort antal befintliga kommersiella långivare när de söker livskraftig kommersiell inteckning och affärsstrategier finansiering.

ineffektiva de godkännanden för företagens finansiering

Business låntagare vill ofta en tidig pre-godkännande för sin verksamhet lån. Den uppenbara resultatet av den preliminära företagens finansiering godkännande är att det kommer att göra det möjligt för låntagaren att göra andra affärer åtaganden som är beroende av den kommersiella inteckning skall godkännas.

En etisk kommersiella långivare kommer att behandla någon form av företagens finansiering godkännande allvar. Kommersiella låntagare bör förvänta sig att en meningsfull version av ett sådant godkännande inte kommer att vara realistiskt möjligt på bara två eller tre dagar.

Ändå finns det kommersiella långivare som erbjuder sin egen speciella version av en pre-godkännande inom några dagar efter mottagandet preliminär tillämpning information. Eftersom denna förkortade förhållningssätt till de godkännanden nästan alltid ger oväntade överraskningar för den kommersiella låntagaren som företag lån processen går framåt, kommersiella låntagare måste vara extremt försiktig med alla kommersiella långivare som tar detta synsätt.

Varför flera affärer långivare använder vilseledande företag lån pre-godkännanden? Det finns flera motiv och här är två av dem. (1) Att anställa en kommersiell inteckning lånelöfte förhållningssätt som liknar ett bostadsområde lån process. (2) Att uppmana den kommersiella låntagaren att sluta överväger andra långivare.

Eftersom många kommersiella bolån arrangeras av bostäder inteckning mäklare som ofta är obekanta med gemensamma förfaranden företag lån, kommer därför att vara särskilt tillämplig när det handlar om kommersiella långivare som är specialiserade på att hantera bolån mäklare. Denna typ av kommersiella långivare bör undvikas till varje pris för de flesta situationer företagens finansiering.

kommersiella hypotekslån – ja eller nej?

Jag har publicerat en artikel som diskuterar tendensen hos många banker att säga “ja” när de menar “nej”. Sådana banker kommer typiskt fästa betungande villkor företagens finansiering till kommersiella lån i stället för att helt enkelt sjunkande lånet. Företagare bör undersöka andra kommersiella inteckning alternativ innan du accepterar kommersiella finansieringsvillkor som sätter dem en konkurrensnackdel.

tänka utanför banken för företagens finansiering

Det är inte ovanligt att ledande företag långivaren i vissa marknader att använda mer restriktiva kommersiella inteckning villkor. Sådana långivare tar ofta nytta av en brist på andra lokala kommersiella långivare.

En lämplig reaktion från kommersiella låntagare är att söka icke-bank kommersiella lån alternativ. Det är varken nödvändigt eller klokt för kommersiella låntagare att bero enbart på lokala traditionella banker för kommersiella inteckning lösningar. För de flesta situationer företag lån, är en icke-lokal och icke-bank kommersiella långivare kommer att ge förbättrade villkor företagens finansiering eftersom de är vana att konkurrera aggressivt med andra kommersiella långivare.

kommersiell inteckning företag lån bedömningsprocessen

För ett kommersiellt lån som omfattar kommersiella fastigheter, kommersiella bedömningar är en nödvändig del av företagens finansiering emissionsgarantier. En kommersiell bedömning är oftast kostsamt och tidskrävande. Eliminera affärer långivare som har kända problem med kommersiella bedömningar hjälper företag låntagare att undvika frustrationer samt spara pengar och tid.

copyright 1995-2007 AEX kommersiell finansiering grupp och Stephen bush. alla rättigheter reserverade.