kommersiell inteckning-5 faktorer som påverkar deal flow

Niagara Falls eller porlande bäck. Hur är ditt flöde?

Hur får man kunder i dörren? Har du budget och tid att genomföra en massiv marknadsföringskampanj? Kunde uppleva med flera fastighetstyper och applikationer öka ditt värde för den kommersiella marknaden? Var är dina erbjudanden ligger? Hur är marknaden i ditt område? Är din hänvisning nätverk ger dig tillräckligt med företag? Dessa är alla frågor som du behöver tänka på när du tänker på hur du ökar din deal flow.

Självklart varje lån du arbetar inte kommer att stänga, det är inte verkligheten i den kommersiella inteckning industrin. Du måste vara framför rätt personer vid rätt tidpunkt med rätt lösning för att ens övervägas. Här är de fem viktigaste faktorerna som påverkar din deal flow som i slutändan påverkar ditt kassaflöde. Det första steget är medvetenhet, att veta vad som är frågorna kommer du att kunna bestämma en lösning. Gradera dig själv i vart och ett av dessa områden:

-Övergångar: Övergångar är kung. Detta är den absolut nummer ett sätt för en kommersiell mäklare för att få affärer. Detta fungerar säkert bra för dem som har varit i branschen i flera år och har ett stort nätverk, men hur de nya till branschen? Kan du överleva väntar på någon att hänvisa dig när ingen vet att du finns?

-Marknadsföring: Det här är hur vi låter våra potentiella kunder vet vem vi är och att vi kan ge dem en lösning för deras behov av finansiering. Problemet är att det finns hundratals andra lösningar där ute alla konkurrerar om samma kunder. Utan budget och kunskap för att göra det rätt, är det mycket svårt att få en bra avkastning på din marknadsföring investering.

-Expertis: Vad du känner och hur länge du har varit i branschen har en dramatisk inverkan på deal flow. Naturligtvis, de som har varit i den kommersiella verksamheten i 10 år har en större kundbas och remiss nätverk. Du kan inte köpa erfarenhet, oavsett hur mycket du spenderar, men vad du kan få är utbildning. Genom fortbildning, särskilt i början av din kommersiella karriär, kan du bygga upp den kunskap som krävs för att få erbjudanden gjort. Dela den kunskapen med dina potentiella kunder och du har satt dig själv som expert på området, trots din brist på erfarenhet.

-Geografi: Det är ingen överraskning att genom att servera ett större geografiskt område, kommer du att utsättas för fler erbjudanden. Men utan stöd av ett stort nationellt företag detta är mycket svårt och potentiellt kosta oöverkomliga. Nackdelen med de flesta nationella företag är det att genom att föra erbjudanden till dig att de kommer att förvänta sig något i gengäld. Ofta en stor bit av din provision. Det är ett moment 22, du får fler kunder, men nu behöver du ännu mer än innan bara för att gå jämnt ut.

-Marknaden: Vissa marknader är heta och vissa är kalla som är verkligheten i branschen. Om du bara tjänar ett litet geografiskt område och att området går kallt, vad gör du? Det viktiga är att se till att din kundbas är så olika som möjligt, inte bara av läge, men efter fastighetstyp och industri.

Vad göra? Bygg din verksamhet. Börja med att titta på de procentsatser som var och en av ovanstående bidrar till din totala deal flow och målen för det kommande året så vad du vill de procentsatser för att se ut. Till exempel, om remisser nu utgör 10 procent av din totala verksamhet, ställ dina mål för 20% nästa år och etablera spelet plan för att göra det.

För marknadsföring, är du spårar en kostnad per sluten lån? Vet du vad du utgifterna för de intäkter du genererar? Börja slakta ut de källor som inte genererar den avkastning du behöver.

När man tittar på geografi, börja undersöka hur man kan utöka marknader du tjänar. Detta kommer både att öka din deal flow och minimera en nedåtgående rörelse i någon viss marknad. I själva verket är det att diversifiera din portfölj. Leta efter en partner som kan introducera dig till nya marknader och ger dig blykällor i dessa marknader.

Sammanfattningsvis är deal flow drivs av din närvaro. När marknaden vet att du är där och göra kvalitetsarbete kommer ditt flöde bygga exponentiellt. Nästa steg är att formulera din plan för att öka närvaron och identifiera partners som kan hjälpa dig att göra det.

copyright (c) 2007 vec finanskoncern