kommer refinansiering mitt lån sänka mina månatliga betalningar

Det finns flera anledningar till varför människor väljer att refinansiera sina lån. Bland de vanligaste ens är fördelen med att ändra din återbetalningsplan. Människor som har ansökt om en justerbar sats inteckning och hitta de främsta priserna vara höga och ständigt klättrar ofta hitta lindring genom refinansiering till en fast ränta inteckning.

förlängning inteckning återbetalning

Refinansiering kan hjälpa förlänga din inteckning betalning. Till exempel om du har fått en 15 års fast ränta inteckning och hitta de månatliga utbetalningarna högt, kan du refinansiera till en längre period, säg, en 25 års återbetalning. Detta kommer att underlätta den månatliga betalningen och ger dig finansiell flexibilitet. Å andra sidan om du har en höjning, fann en högre betalande jobb eller i allmänhet mer inkomster, kanske du vill betala en större månatlig betalning, vilket minskar din återbetalningstid.

refinansiering till en lägre ränta

Om du har fått ett hem inteckning i en hög takt på grund av dålig kreditvärdighet eller höga primräntor och upptäcker att din kredit värdering har förbättrats eller primräntor har kraftigt minskat, kanske du vill att refinansiera din inteckning. Kom ihåg att du bör besluta först efter omfattande marknadsundersökningar och vid en punkt när du är säker på att refinansiering kommer att visa sig vara till nytta.

några viktiga fakta refinansiering

När refinansiering, förstå att i de flesta fall kommer du att behöva betala en handpenning eller straffavgift. Därför, om du har beslutat att refinansiera se till att det är en en gång process och framtiden kommer inte att överraska dig på ett sätt när du behöver refinansiera igen. Det är en god idé att jämföra några långivare och på nätet är den mest kostnadseffektiva metoden för att refinansiera eller få ett lån.