komma ur avskärmning tips

Om avskärmning händer dig, kanske ändå kunna komma undan med lite pengar. Du behöver inte gå sönder och förlora allt.

Inför ditt hus kommer upp för auktion, sträva efter att övertyga en köpare att köpa ditt hus. Om du kan hitta någon, sälja den direkt. Du kan hänga på något eget du kan få.

Långivare vill inte förlora pengar. Om en långivare anser att avskärmning av ditt hem kommer att kosta honom hans pengar, han kommer inte att vilja göra det. Som ett alternativ, kan han ge dig ett erbjudande. Om så är fallet, kommer det att vara till din fördel. Få långivaren att förhandla med dig och börja om på nytt betala inteckning med ett praktiskt arrangemang. Detta kommer att bli ett andra hyresavtal på livet för dig.

En handling i stället för avskärmning liknar döpa innehavaren av hemmet. Du skulle inte äger fastigheten, men banken skulle, och du skulle samtycka till det.

En kort försäljning är en åtgärd där domstolen ger dig tillstånd att sälja ditt hem och betala av alla skulder. Du bör vara medveten om att de kan begära att du betalar mellanskillnaden från försäljningen till långivaren. Om du är säker på att du inte kommer att kunna betala mellanskillnaden, då detta alternativ är inte för dig.

Om du har haft det och fatta ett beslut om att det är helt enkelt inte värt det, så ska du lämna. Om inteckning problem är allt du tänker på hela dagen och blir nedstämd till priset av att inte kunna ta hand om din familj och ge upp enkla glädjen i livet, är det dags att kalla det avslutas.

Tänk, bör även gå bort inte vara ett utslag beslut. Du måste rådgöra med någon som är väl informerade om detta och ta reda på om de fortfarande kan stämma dig för de pengar du har kvar. Gör en intelligent bestämning analysera din ekonomi för din överlevnad och risken att det från din långivare.

På något sätt bör du anmäla ditt hus över till ett annat bolag. De skulle närma dig där du ombeds att signera din egendom i sitt namn och försäkra er om att de kommer att betala lånet tills du är tillbaka på fötterna. När det händer, då de ska vända ditt hus tillbaka till dig. Låter perfekt. Det skumt är att de inte är så rättfärdig. Det kommer sällan att passera. Vad som egentligen händer är att de får sitt namn på huset och utestänga det för vinst, och du kan inte göra något åt ??det. Det beror på att du inte längre är ägare till den.

En annan fara är från de grupper som erbjuder dig en andra inteckning på grundval av det egna kapitalet i fastigheten. Det kommer att bestå av skyhöga räntor. Dessa företag räknar med att du inte kommer att betala i tid, eftersom räntorna är inte möjligt att betala på grund av din situation, och då de tar över ditt hus.