knappt en kung av ett slott med inteckning refinansiering

Nästan alla över 25 års ålder har en dröm om att köpa ett hus som passar dem-ett hus där de kan faktiskt kalla ett hem. Men hus, tillsammans med pengar, är inte lätt att komma med. Ibland får du lust att köpa en, och ändå verkar ha någon chans att göra det eftersom du antingen har dålig kredit eller i konkurs. Med problem, dock kom lösningar.

Det är inte omöjligt att köpa ett hus och samtidigt vara i konkurs, men det är inte alls lätt. Det finns förfaranden för att gå igenom, beroende på din situation. Om det är riktigt illa, kan lika gärna sluta drömma och börja arbeta för att främja. Om du tror att det är inte så tuff, så finns det några sätt att få igenom utan att skrapa dina egna skor för någon Lös förändring fastnat i tuggummi.

Ett hus är faktiskt lättare att få än du kanske tror att efter en konkurs, oavsett hur osannolik eller dumt det låter, tack vare tre skäl. Den första är att en konkursansökan ger en “nystart”, vilket låter ganska barmhärtig för de fallna. Andra är att långivaren skulle veta att du inte har någon skuld, eftersom dina tidigare skulder har upphävts genom att ha dina ägodelar tas ifrån dig. Den sista är att du aldrig kan ansöka om konkurs igen för en viss tid, oftast flera år.

Om du redan betalar inteckning, men när du har gått i konkurs, sedan en inteckning refinansiering blir ett rekommenderat alternativ om du har betalat för mycket för intresset. Det är inte så mycket av en felsäker, men det bör hålla dig från att få skjuts ner av fattigdom kanon, men mest troligt, bara knappt. Dessutom, om du inte kan få att göra refinansiering i första hand, då du är hörn. Antingen det eller refinansiering blåser upp i ansiktet och gör att du förlorar ännu mer pengar. Det är helt möjligt.

Du måste komma ihåg dock att den röda markeringen på din kredit rapport kommer att stanna under en längre tidsperiod, vilket ger dig en ganska motivation att aldrig gå i konkurs. Du kan ha blivit förlåten, men aldrig glömt. Detta är den hårda sak om att bli bankrutt, vilket är att du måste vänta tills du kan göra saker igen, som att få bättre priser med en överensstämmande lån och sådant.

Dessutom måste du visa konsekvens att visa att du fortfarande kan vara betrodd med pengar och att du förtjänar att bli med tanke på att “nystart.” Du konsekvent måste förtjäna lön, lön eller inkomster för resten av dina dagar, eller Det kommer verkligen att bli en stor röd markering i din post. Dessutom kommer du att spara en handpenning på cirka 10 procent varje gång, och du kan aldrig göra sena betalningar någonsin igen. Det verkar svårt, men inte omöjligt.

Att bli bankrutt är redan så mycket av ett besvär och en smärtsam upplevelse redan, kanske det egentligen är logiskt att, åtminstone, lindra stress genom att köpa ett hus att leva i fred för resten av ditt liv eller kämpar för att hålla den som du redan ha och kanske refinansiera din inteckning när du får tillräckligt med pengar. Det kommer att bli svårt okej, men vilka andra val har du då?