Kingston inteckning mäklare visar hur du betala ner dina lån snabbare

Kanadensiska räntorna är på en all-time low, så många Kingston invånare refinansiering sina bolån. Många människor refinansiera att tjäna pengar på de lägre räntor, för att konsolidera skulder, göra hem renoveringar, investera i fastigheter, eller ta semester.

Om du funderar på refinansiering din inteckning i Kanada, och specifikt, i Kingston Ontario, följ dessa tips för att betala bort det så fort som möjligt:

Tips # 1

förskottsbetalning asap
Så snart din inteckning mäklare har placerat din inteckning, börja göra extra betalningar så snart du kan. Bolån är intresse-tung förskott, så ju snabbare du betalar din huvudman, desto mer intresse besparingar du kommer att uppnå. Huvuddelen av dina betalningar under de första fem till sju år på din inteckning är helt enkelt betala ränta. Genom att göra extra utbetalningar, du är principen reduceras. Detta kommer att spara dig tusentals dollar och hjälpa dig att öka ditt kapital i din bostad.

Tips # 2

årliga engångsbelopp
De flesta långivare kan du betala 20% av din inteckning i årliga utbetalningar av engångsbelopp. För många Kingston invånare, som får årlig bonus eller höjer, är detta det perfekta stället att dumpa din extra pengar. Den skär år av längden på din inteckning och sparar tiotusentals dollar.

Tips # 3

hålla din månatliga betalningar på samma
Om du har en rörlig ränta inteckning och priserna går ner, kommer din betalning också gå ner. Istället för att göra mindre månatliga betalningar, kontakta din långivare och be dem att hålla dina betalningar i samma.

Tips # 4

betalning round-up
Om din månatliga inteckning betalning är $ 862,15 och du runda upp till $ 900, kommer den extra $ 37,85 per månad hugga år av dina lån och lägga tusentals dollar i fickan. Din inteckning mäklare kan ge dig de exakta siffrorna för dessa beräkningar.

Tips # 5

löneökningen = betalning ökning
När du får en höjning, eller dina ökar intäkter, tillämpa extra pengar till din inteckning.

Tips # 6

öka din frekvens
Ändra frekvensen av dina amorteringar från månad till varannan vecka, eller ens varje vecka. Vid slutet av året, har du gjort en ytterligare betalning och sparat själv en annan bunt kontanter.

Det finns otaliga sätt att spara pengar på din inteckning. Dessa sex förslag är bara toppen av isberget. Din Kingston area inteckning mäklare kan fylla dig in på en hel portfölj av sätt att spara pengar på din inteckning och minska den tid det tar att betala bort det.